Разговор с корисником:89.216.56.7 — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
→‎Деблокада: нови одељак
Ред 1: Ред 1:
== Деблокада ==
== Деблокада ==


Ја не желим дабудем блокиран. ја бих да одржим, заједно са заједницом, Википедију без корисника који праве проблеме, згадило ми се какве све глупости постоје... Желим да сарађујем са заједницом на ту тему. Молим Дћировића да ме одблокира. Не бих више да ми се дешавају проблеми типа овог. '''НЕЋУ''' више бити онакав какав сам био. Желим да ПОМОГНЕМ заједници, не и да јој одмажем.
Ја не желим да будем блокиран. ја бих да одржим, заједно са заједницом, Википедију без корисника који праве проблеме, згадило ми се какве све глупости постоје... Желим да сарађујем са заједницом на ту тему. Молим Дћировића да ме одблокира. Не бих више да ми се дешавају проблеми типа овог. '''НЕЋУ''' више бити онакав какав сам био. Желим да ПОМОГНЕМ заједници, не и да јој одмажем.

Верзија на датум 14. јул 2013. у 09:29

Деблокада

Ја не желим да будем блокиран. ја бих да одржим, заједно са заједницом, Википедију без корисника који праве проблеме, згадило ми се какве све глупости постоје... Желим да сарађујем са заједницом на ту тему. Молим Дћировића да ме одблокира. Не бих више да ми се дешавају проблеми типа овог. НЕЋУ више бити онакав какав сам био. Желим да ПОМОГНЕМ заједници, не и да јој одмажем.