Пређи на садржај

Радио Мост (Нови Сад) — разлика између измена

нема резимеа измене
м (је променио име чланку '''Радио мост''' у РАДИО МОСТ 98.8 МХз)
Нема описа измене
]]
 
'''Радио Мост''' је Новосадска[[Нови Сад|новосадска]] радио станица која се емитује на фреквенцији 98.8 МХз, а са емитовањем је званично почела [[4. септембар|4. септембра]] [[2006]]. године.
 
Према садржају програма који производи и емитује, '''Радио Мост''' је емитер целокупног програма који обухвата информативне, образовне, културне, научне, спортске и забавне садржаје, као претежни део својих активности (''Закон о радиодифузији РС чл. 45'')
'''Радио Мост''' је званично почео са радом 4. септембра 2006. године.
 
Према садржају програма који производи и емитује, '''Радио Мост''' је емитер целокупног програма који обухвата информативне, образовне, културне, научне, спортске и забавне садржаје, као претежни део својих активности (Закон о радиодифузији РС чл. 45)
 
Циљна група је млада популација и популација средњих година (од 14 до 50 године). У вези са тим прилагођена је и музичка концепција опредељена на само инострану музику која задовољава укусе свих генерација.
* Доприносимо подизању општег културног и сазнајног нивоа грађана;
* Не емитујемо програме чији садржај и могу да шкоде физичком, ментално или моралном развоју деце и омладине. Такве програме ћемо јасно означити и уколико их будемо емитовали, то ћемо чинити између 24.00 и 06.00 часова;
* Не емитујемо програме који садрже порнографију или чији садржаји истичу и подржавају насиље, наркоманију или друге видове криминалног понашања, као и програме који злоупотребљавају лаковерност слушалаца.
 
==Спољашње везе==
 
Радио Мост има и своју презентацију на интернету на адреси:* [http://www.radiomost.info Радио Мост].
 
[[Категорија:Радио станице]]
--[[Корисник:Geng|Geng]] 21:50, 12. март 2007. (CET)