А3 – Рокенрол узвраћа ударац — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
м Бот: Селим 2 међујезичких веза, које су сад на Википодацима на d:q6593070
Нема описа измене
Ред 32: Ред 32:
== Радња ==
== Радња ==
{{Упозорење-филм}}
{{Упозорење-филм}}
Борко Павловић Доријан је средином седамдесетих година продао душу Ђаволу како би у социјалистичкој [[Југославија|Југославији]], постао [[рок звезда]] и стекао богатство и славу. Али у данашњој [[Србија|Србији]] успех и слава више не живе у [[рокенрол|рокенролу]].
Борко Павловић Доријан је средином седамдесетих година продао душу Ђаволу како би у [[Социјалистичка Федеративна Република Југославија|Социјалистичкој Федеративној Републици Југославији]], постао рок звезда и стекао богатство и славу. Али у данашњој [[Србија|Србији]] успех и слава више не живе у [[рокенрол|рокенролу]].
То зна најбоље Марко некадашњи Доријанов обожавалац који га се одрекао када је његов идол прешао у [[турбо фолк]]. Како су [[Анђео]] и [[Ђаво]] увек у акцији тако Маркова велика жеља да добије Телекастер гитару доводи до тога да и он прода душу Ђаволу.
То зна најбоље Марко, некадашњи Доријанов обожавалац, који га се одрекао када је његов идол прешао у [[турбо фолк]]. Како су [[Анђео]] и [[Ђаво]] увек у акцији тако Маркова велика жеља да добије Телекастер гитару доводи до тога да и он прода душу Ђаволу.


== Улоге ==
== Улоге ==

Верзија на датум 29. октобар 2013. у 16:30

Ми нисмо анђели 3: Рокенрол узвраћа ударац
ДВД омот
Изворни насловМи нисмо анђели 3: Рокенрол узвраћа ударац
Жанркомедија
РежијаПетар Пашић
СценариоСрђан Драгојевић
Главне улогеНикола Пејаковић, Златко Ракоњац, Урош Ђурић, Срђан Тодоровић, Нада Мацанковић
Продуцентска
кућа
РТВ Пинк
Година2006.
ЗемљаСрбија
Језиксрпски
IMDb веза

Рокенрол узвраћа ударац, познат и као Ми нисмо анђели 3 је трећи наставак филма Ми нисмо анђели. Међутим, овај наставак одступа од претходна два, јер се заснива на причи Срђана Драгојевића „Дан кад је црк‘о Маршал“, и глуми значајно измењена глумачка постава у односу на претходна два филма.

Режисер овог наставка је Петар Пашић. Као и претходна два и овај наставак је тинејџерска комедија. Једна од протагониста филма је и фолк певачица Сека Алексић која има мању улогу.

Радња

Упозорење: Следе детаљи заплета или комплетан опис филма!

Борко Павловић Доријан је средином седамдесетих година продао душу Ђаволу како би у Социјалистичкој Федеративној Републици Југославији, постао рок звезда и стекао богатство и славу. Али у данашњој Србији успех и слава више не живе у рокенролу. То зна најбоље Марко, некадашњи Доријанов обожавалац, који га се одрекао када је његов идол прешао у турбо фолк. Како су Анђео и Ђаво увек у акцији тако Маркова велика жеља да добије Телекастер гитару доводи до тога да и он прода душу Ђаволу.

Улоге

Глумац Улога
Никола Пејаковић Борко Павић Доријан
Златко Ракоњац Марко
Урош Ђурић Анђео
Срђан Тодоровић Ђаво
Нада Мацанковић Сара
Зоран Цвијановић Момчило
Весна Тривалић Вики
Сека Алексић Смоквица
Милорад Мандић Мајор Рахим
Борис Миливојевић Бели
Горан Јевтић Кокс
Мира Ђурђевић Клопа
Никола Вујовић Вуглавина
Немања Јаницић Звонце
Владимир Тица Куре

Види још

Спољашње везе