Пређи на садржај

Википедија:Трг/Разно — разлика између измена

м
Враћене измене Andreanina (разговор) на последњу измену корисника Soundwaweserb
(→‎Korupcija: нови одељак)
м (Враћене измене Andreanina (разговор) на последњу измену корисника Soundwaweserb)
… на СР Вики, уз темпо од 15.000 чланака годишње, што значи више од 1.000 чланака месечно. Рекао бих да доста каснимо, рачунајући и ботовска уношења од настанка СР Вики па до сада… --[[Корисник:Крушевљанин Иван|Крушевљанин Иван]] ([[Разговор са корисником:Крушевљанин Иван|разговор]]) 21:57, 20. март 2014. (CET)
:Pa nemoj da si tako pesimističan Kruševljanine, na nekim drugim većim vikipedijama (kad kažem većim, mislim na više urednika nego ovde) imaju članke o svakoj selendri i zabitnom mestu, a recimo ovde nemamo neke velike gradove u Turskoj. Recimo, naveo sam samo to kao primer. Sve se može brzo promeniti nekim većim botovskim unosom, međutim, bez aktivnih urednika se ne može tako lako izvesti taj poduhvat. A tu je i kvalitet, ne mogu se samo ubacivati botovske klice tek tako, treba neko da to sređuje posle. Svima je jasno da se ne može porediti srpska vikipedija sa engleskom koja ima na hiljade redovnih urednika. Zato i imaju milionski broj članaka, kao i rusi, francuzi itd...--[[Корисник:Soundwaweserb|Soundwaweserb]] ([[Разговор са корисником:Soundwaweserb|разговор]]) 03:00, 21. март 2014. (CET)
 
== Korupcija ==
 
Volela bih da Gospodin Vucic dodje malo do Krusevca da vidi sta je korupcija
Onkoloski sam bolesnik rodj sam 3.3.1974 imam malu decu a lekar me salje i seta
a carcinom napreduje nemam pare da ponudim Gospodinu doktoru jer samo muz radi i jedva sastavljamo kraj sa krajem rekao mi je da nece biti prisutan 3 ned a kad sam pozvala bolnicu on radi nije na odmoru ja se ne krijem ovo su mi podaci i tel
0600 798 695 Jeremic Andrea Varvarin nemam kome da se obratim nadam se da ce neko ovo videti