Пређи на садржај

Разговор са корисником:Јованвб — разлика између измена

м
Здраво Јово. Ти или неко од админа '''мораће''' онај проблем да реши на системски начин, јер не видим како да престане рат измена. Провери чланке како изгледају када их онај тип оставља, а како изгледају када их ја остављам. Ја сам прихватио Слајине допуне и додао своје, али онај тип хоће да буде само по његовом (и Слајином). Он суди о референцама и брише их. То не могу да дозволим… --[[Корисник:Крушевљанин Иван|Крушевљанин Иван]] ([[Разговор са корисником:Крушевљанин Иван|разговор]]) 15:59, 3. април 2014. (CEST)
:Као што сам више пута рекао, Иван има референце за изворни изговор, и у реду је што је додао ИПА записе, али нема референце за опонашање енглеског изговора импровизованим ћириличким записима („Оушн, Езимов, Мрседиз“). Не постоји систем који би претварао ИПА записе у овакве ћириличке – то је измислио Иван и то је оригинално истраживање. Зато сматрам да се може одмах брисати. --[[Корисник:Појнт Дред|Појнт Дред]] ([[Разговор са корисником:Појнт Дред|разговор]]) 16:15, 3. април 2014. (CEST)
 
:Само још да ти кажем Јово да му ја нећу одговарати директно на његове замене теза. Ја сам Србин и пишем ћирилицом, и нико то не може да ми ускрати. Ако они који подржавају Прћића напишу ''ОушАн'', и сматрају то исправним, онда и они који подржавају исправне '''изговоре''' имају свако право на напишу ''Оушн''. Дакле, не постоји „ауторско право” на ћириличко писање, па ни на IPA симболе. Ја морам да напишем ''Оушн'' јер заговарам правилне изговоре и '''обраћам се Србима на српском језику''', не странцима. У томе је цела поента… --[[Корисник:Крушевљанин Иван|Крушевљанин Иван]] ([[Разговор са корисником:Крушевљанин Иван|разговор]]) 16:32, 3. април 2014. (CEST)