Прело у нашем сокаку

С Википедије, слободне енциклопедије
Прело у нашем сокаку
Прело у нашем сокаку
ВодитељСрђан Ивановић и Ирена Јовановић
СлоганИ град, и село, гледају Прело
Земља Србија
Језиксрпски
Број епизода174
Време трајања120 минута
Емитовање
ЕмитерHappy
Премијерно
приказивање
15. септембар 2018. (2018-09-15) — данас
Званични веб-сајт

Прело у нашем сокаку српска је телевизијска емисија која се приказује 15. септембра 2018. на Happy, суботом и недељом од 13 до 15 часова. Водитељи емисије су Срђан Ивановић и Ирена Јовановић. Бивши водитељи су: Јелена Димитријевић, Кристина Савић, Бојана Ристивојевић, Дијана Ракић, Ана Марковић, Ера Ојданић и Урош Давидовић.[1][2]

Садржај Прела у нашем сокаку чине наступи разноврсних гостију, кувара, музичара, културно-уметничких друштава, као и сегмената у којима се приказују разна места и обичаји из целе Србије.

Формат[уреди | уреди извор]

Прело у нашем сокаку приказује обичаје, знаменитости и познате људе из појединачних насеља у Србији. Екипа емисије, показује људе који се баве заборављеним занатима. Свака епизода, која се приказује из насеља о којом се говори, садржи наградне игре, у којима гледаоци који се јаве на број телефона, добијају различите награде. Емисију чине и музички гости, који изводе варијације старе и нове музике.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ „NOVA EMISIJA NA HAPPY TELEVIZIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Bojana Ristivojević i Uroš Davidović obilaze srpska sela i gradove!”. happytv.rs (на језику: српски). 8. 9. 2018. Приступљено 15. 8. 2020. 
  2. ^ „Bojana Ristivojević i Uroš Davidović, vodiće potpuno novu emisiju na Hepi televiziji!”. alo.rs (на језику: српски). 8. 9. 2018. Приступљено 15. 8. 2020. 

Спољашње везе[уреди | уреди извор]