Разговор:Џена Елфман

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Проблематична измена[уреди извор]

Пошто није јасно шта је било проблематично у неким претходним изменама које сам врнуо,појаснићу.

У објашњењу сам рек`о:„Молимо вас да не додајете несређен текс` (енглески писан ћирилицом) у сређене чланке,погрешне референце и дуплирате податке...Фала ви за р“(азумевање).

  1. несређен текс` (енглески писан ћирилицом): Калифорниа... Суе Граце ... Тоны Бутала ... Тхе Леттермен ... Беверлы Хиллс ... Милтон Катселас ... Рицхард Лаусон. (Све ово у само две реченице.)
  2. у сређене чланке (Додавањем енглеских назива исписаних ћирилицом,до тада сређен тј. нормализиран чланак је то престао да буде.(Руку на срце,нису сви оригинални називи смештени унутар -{}-,па корисници искључиво ћириличне верзије добијају шашав угођај,ал` сам то тек сад приметијо,пошто је филмографија само делимично обрађена на овакав начин.))
  3. погрешне референце: За `рватско порекло хер Бута је као референца употребљен овај линк,у њему пише што шта,али не стоји да је госпо`н Бут пореклом `рват,барем мени није пошло за руком да то уочим.
  4. дуплирате податке: Додато је Студирала је глуму на Беверлы Хиллс уа њени учитељи су били Милтон Катселас и Рицхард Лаусон. тик изнад реченице Студирала је драму код једног од најпознатијих наставника у струци, Милтона Кацеласа.

Надам се да је сада малко јасније. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 20:52, 16. мај 2010. (CEST)[одговори]

http://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%8F%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%95%D0%BB%D1%84%D0%BC%D0%B0%D0%BD&curid=255178&diff=3339606&oldid=3339553 zbog čega je ovo napravljeno, ispravio sam ćirilicu, dodao referencu, više se nedupliraju podaci--Sokac121 (разговор) 01:20, 17. мај 2010. (CEST)[одговори]