Разговор:АКТА

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Сређивање[уреди]

Чланак има доста граматичких грешака:

„АКТА договор је жестоко подржан од медијских корпорација које производе филмове, серије, музику и слично као и од корпорација које се баве производњом лековама. ”

„Сами преговори ће пролазити у најстрожој тајности, а сама чињеница да се уопће одржавају ће становници тих држава које преговарају открити тек путем Wikileaksa 2008. године”

„максималну казну од 500 долара би била вођена тако да би интернет провајдер дао информације полиције која би дошла у дом осумњичене особе и проверила све тамошње податке на компјутеру.”

Ово је само пар примера, иначе и стил писања не одговара спрском језику... --Јован Вуковић (р) 17:59, 12. фебруар 2012. (CET)

Сад видех и да спољашње везе немају тагове за транслитерацију (САД: Унитед Статес Траде Репресентативе). Потребно је одрадити и то --Јован Вуковић (р) 18:02, 12. фебруар 2012. (CET)
 Урађено--László (talk) 19:40, 12. фебруар 2012. (CET)


Неисправна веза[уреди]

После неколико извршавања бота, установљено је да је следећа спољашња веза недоступна. Проверите да ли је веза уистину неисправна и, у том случају, исправите је или је уклоните.

Internet Archive је сачувао веб страницу. Препоручујемо вам да додате везу до одговарајуће архивиране верзије: [1].--ZoranBot (разговор) 19:31, 18. мај 2017. (CEST)