Разговор:Адолесценција

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Да ли би неко умео да ми објасни какве везе са адолесценцијом има ова слика? --Кале info/talk 18:43, 9. август 2007. (CEST)

Мислим да питање постављаш на погрешном месту,пошто је слику убацио неки ИПовац(највероватније сам аутор слике).Какве везе има са адолесцентима,најбоље ћеш утврдити на два начина:

  1. Одпратићеш слику до њене стране на остави и уочити да је аутор иде`тичну слику(али у браон варијанти) поставио на оставу са циљем да њом опише детињство(Infantia) ergo никакве благе везе нема what so ever.
  2. Постаћеш критичар уметност специјализован за модерну уметност(која се народски речено дефинише као уметност је све оно што остали људи не разумеју/сфатају) ergo нећеш ни постављати горње питање,скинућеш слику у свој комп`,одпринтат и залепит` у собу као уметничко дело(и онда у неком тренутку алкохолисаности(ако до истог уопште и дође) објаснити себи и присутнима(ако их уопште и буде) на који суптилан начин је аутор на слици на крајње универзалносимболички начин представио адолесценцију).

Елем,мак`о сам је. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 09:54, 10. август 2007. (CEST)