Разговор:Акјура

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Зашто је овде била сувишна категорија Јапански аутомобили.--Drazetad (разговор) 12:18, 21. фебруар 2012. (CET)

Исправите ме ако грешим, али те категорије нема (Категорија:Јапански аутомобили) и у категорији се не налази ниједан чланак. Скоро сам направио категорију (Категорија:Произвођачи аутомобила из Јапана) С обзиром на то да су то углавном међународне компаније са седиштем у некој држави, мислим да је оваква адекватнија. Ако мислите да би било исправно правити категорије: српски аутомобили, немачки аутомобили, јапански итд, није проблем, вратићу на старо.

Категорије нема јер је обрисана пошто си је заменио са „Произвођачи аутомобила“ без онога из Јапана, тако да је нема у категорији „Произвођачи аутомобила из Јапана“ Кад се нешто мења, треба се договорити. Овде постоји правило, да се разговори потписују, кликом на прездању иконицу у овом прозору.--Drazetad (разговор) 17:06, 21. фебруар 2012. (CET)

Мислим да је категорија била са црвеним линком када сам је заменио. Да је обрисана, чини ми се да би писало кад и ко ју је обрисао. На то сам мислио када сам рекао празна. Погрешно сам се изразио. У њој је био тај један чланак, а сама категорија ако се не варам није била направљена. Можемо да поступамо како год да се договоримо. Тренутно се категорија „Хонда“ налази у категорији „Произвођачи аутомобила из Јапана“, али не и сам чланак. --Ranko Simeunovic (разговор) 17:21, 21. фебруар 2012. (CET)