Разговор:Асмир Колашинац

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Бацање копља[уреди]

Изгледа да је Иван Ивановић читао овај чланак па се испалио у својој емисији када је рекао да се Асмир бави и бацањем копља на шта му је овај одговорио да му се брат тиме бави, а да се он сам никад тиме није бавио. Изгледа да је аутор од некуд сазнао да се "Колашинац" бави бацањем копља, а није му пало на памет да постоји још неки Колашинац осим Асмира. Ево погледајте и сами http://www.youtube.com/watch?v=K_6g7_uOdHQ он то каже на 41:10 па у наредних неколико секунди.

Уређивање[уреди]

Па је л' чита ово неко? Ево ја ћу да обришем ово за бацање копља (и надам се да се неће по старом добро обичају преко ноћи вратити на старо-погрешно). Хвала.

Одговор[уреди]

Без много паметовања. Ево ти извор за копље и лични рекод.

Колашинац се, поред бацања кугле, бави и бацањем копља, а лични рекорд му је 63.18 метара.[1]

  1. ^ „www.tilastopaja.org”. Приступљено 27. 8. 2011. 

Било би лепо да се потпишеш. Наведени извор је цењен, а користе га сви новинари и википедије целог света. Побиј извор, а не --Drazetad (разговор) 09:21, 24. јул 2012. (CEST)

Одговор на одговор[уреди]

И шта сад верујеш да си постигао? Лепо сам ти пружио прилику да исправиш грешку, ти си оставио да стоји погрешан податак слепо верујући извору који је вероватно добар али не значи да не може да погреши. И немој много да паметујеш (и још друге "оптужујеш" за исто). Знам да ћеш после овога ово да обришеш а ову ИП адресу да блокираш (тако и треба), али ето чисто да ти одговорим. Имао сам преко 300 интервенција овде, неке текстове сам и лично писао или уређивао и увек био коректан, али због таквих као што си ти одлучио сам да више не учествујем ни у чему тако да можеш на миру да постављаш нетачне податке, наводиш ствари које немају везе са истином, а када се неко "одважи" да ти укаже на то и понуди конкретну помоћ лепо га укориш и испаднеш фаца. Нек ти је са срећом.