Разговор:Врање

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Последње измене корисника Misic су враћене јер је текст дословце преузет са странице http://www.gradvranje.com/index_files/sport.html, која чак има и назначено заштићена ауторска права. На Википедији се не могу постављати изворни текстови осим ако су предати под ГНУ лиценцу за слободну документацију; чланак о Врању ће ваљда најбоље написати сами Врањанци без директног преписивања са презентација на Интернету. --Dzordzm 11:19, 19. фебруар 2006. (CET)

  • Разуме се, ако је Misic сам носилац ауторских права, онда може да врати текст а дозволу за коришћење ће накнадно послати са званичне адресе уредника овог мрежног места--Dzordzm 11:23, 19. фебруар 2006. (CET)

Aman[уреди]

Aman bre ljudi ko je pisao o trgovima i ulicama? Mislim, to da su trgovi i ulice katastrofa po svakoj mogucoj stavci i dalje stoji, ali tekst je pisan afektivnim tonom i totalno je subjektivan. Cak ima puno gresaka u kucanju i nekih pravopisnih gluposti ("...turaka...") Nisam hteo da ispravljam nista jer mislim da pre treba da se obrise. Taj koji je pisao ni ne zna cinjenice o nekim ulicama (kaze da se na trg M.Tita ne vodi ni jedan broj, koristeci "!?" pre i posle te izjave) a trg Marsala Tita je dugo vec Ulica kralja Stefana Prvovencanog i mnogi se brojevi vode na tu ulicu. Neka neko pismen proveri te stvari, u stvari i neka napise ljudski clanak. --Moravac (разговор) 04:08, 16. март 2008. (CET)

Шаблон[уреди]

Пошто Врање није више општина него град, потребно је променити шаблон Општина Врање у Град Врање, а у текстовима у о насељима изменити да нису у саставу општини Врање, него на подручју града Врања, како и пише у тексту Град Врање. --Drazetad (разговор) 14:56, 31. октобар 2011. (CET)

 Урађено давно, тренутно се укључује шаблон {{Врање}}.   Обсусер 20:59, 25. јул 2017. (CEST)

Знаменити Врањанци[уреди]

Ја бих да овај одељак избацим, јер му није место у овом чланку или на неки начин да се издвоји или слично. Шта ви мислите? --VuXman talk 00:06, 10. октобар 2012. (CEST)

Можда је боље погледати ко је на списку и уредити то.   Обсусер 20:59, 25. јул 2017. (CEST)