Разговор:Дебељаци

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Ови подаци нису тачни о попису http://www.hdmagazine.com/bosnia/census/cens-sz.html --Раде Награисаловић 17:26, 12. новембар 2007. (CET)

---

Подаци у тексту су из нашег изабраног чланка о Бања Луци и Демографији Бања Луке.--Drazetad 18:52, 12. новембар 2007. (CET)

Тог податка нема у чланку Бања Лука, демографија Бањалуке није изабрани чланак, а овај линк што га је Раде оставио ја не могу да отворим.--Слободни умјетник 16:41, 13. новембар 2007. (CET)

Чланак упућује на Демографију то је исто као и да је написано, али то није важно. Питање је колико је и Радтов линк тачан. Нисам видио и да је званичан. Нема нигде из које године су подаци у њему, линк није из Босне и Херцеговине и треће Дебељаци ду проглашени градом што знамо да није тачно.--Drazetad 17:09, 13. новембар 2007. (CET)


Овде пише да је то изворни материјал из статистичког завода РБиХ. Овде се не мисли да су Дебељаци град већ да припадају граду Бања Луци, док остала села спадају под Бањалучку општину заједно са градским насељима. Овде је тако заведено колико је то тачно то баш не знам али чини ми се да на википедији не проверавамо тачност података које наводимо (нисам сигуран могуће да грешим), јаш да додам да ови подаци који су у чланку не наводе никакав извор. --Раде Награисаловић 11:49, 14. новембар 2007. (CET)

Пример На члнку Бања Лука

На http://www.hdmagazine.com/bosnia/census/cens-sz.html

Не поклапају се за општину Бања Лука,али опет коме вјеровати чланку са без извора или овом.--Раде Награисаловић 11:56, 14. новембар 2007. (CET)


За допуну[уреди]

http://www.debeljaci.com/povijest/ Награисаловићкажи/лажи 22:48, 31. август 2008. (CEST)