Разговор:Екстаза (филм)

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Део чланка који је промењен у Одавање заплета филма је грешка, не одаје заплет филма! Зашто изворна имена не остају у загради кад је то по правопису Српског Језика? Зашто је слика умањена у односу на оригинал?

Треба правилно уметнути категорије да би биле повезане са (под)категоријама филмске уметности! — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Djenka018 (разговордоприноси)

Уклонио сам упозорење. Слика је умањена зато што је тако намештено да буде на свим филмовима. По правопису српског језика Српски Језик се пише малим словима, а што се тиче овога што ти тврдиш не верујем да ћеш игре пронаћи правило да се имена остављају у заграду, то се једноставно тако ради али није правило. Ја сам то уклонио само из кутијице јер постаје страшна када то све има, ако хоћеш можеш да наведеш у реченицама те особе које имају и у кутијици па тамо стави заграду.
П.С. Потписуј се са --~~~~ када остављаш коментаре на страницама за разговор. --СашаСтефановић 05:27, 7. децембар 2006. (CET)[одговори]



Српски Језик као именица у номинативу (пример: Језик којим говори већина Срба зове се Српски Језик) пише се великим почетним словима. У случају нпр: Босански Језик је најновији српски језик имаш пример када се пише великим а када малим почетним словима.

Што се тиче страних имена и правила писања истих у Ћирилично писаном Српском Језику, наћи ћу повезницу ка некој од страница којој можда одлучиш да поверујеш.

--Djenka018 04:28, 17. децембар 2006. (CET)



По којем правопису!?

--делија 08:32, 17. децембар 2006. (CET)[одговори]


Ђенка је постојао као одредница главном именском простору, али је обрисан на необјашњив начин. Једноставно - нестаде Ђенке. Исто као и у филму. Пућ - деда спалио Ђенку. Стварно га је оправио свака му част. У филму остадоше само дугмићи, а у Википедији страна за разговор о Ђенки. Чудно је како се судбина понавља. Поздрав. Petronije (разговор) 23:59, 7. август 2008. (CEST)[одговори]