Разговор:Игра судбине (1. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

Називи епизода[уреди извор]

Јесу ли ово заиста називи епизода? Не би требало измишљати називе ако они не постоје. Такође, текст унутар табеле епизода није написан енциклопедијским тоном. — Аца💬❤️️ 11:25, 19. јун 2021. (CEST)

@Aca: На дну постоји спољна веза ка ТВ Прва па претпостављам да се одатле преписују наслови и садржај епизода. Због тога је текст можда неенциклопедијски и комерцијала. А можда је увелико присутан и спам, слично као код синхро уређивања. — Жељко Тодоровић (разговор) 13:17, 19. јун 2021. (CEST) с. р.
Леле… Онда се ово може убрајати и у кршење ауторских права ако само копирају и лепе текст с једног веб-сајта. Пробаћу да средим. — Аца💬❤️️ 13:21, 19. јун 2021. (CEST)
Мислим да се и на енглеској википедији (која има највише тих описа епизода разних серија) такође преписује са тих ТВ најава јер би у супротном био хаос са оригиналним истраживањем/личним препричавањем епизода. Али да је копирање било чега ауторски спорно, па и описа епизода, јесте. — Жељко Тодоровић (разговор) 13:27, 19. јун 2021. (CEST) с. р.