Разговор:Курир (новине)

Из Википедије, слободне енциклопедије

Примједба[уреди]

Мислим да није у реду поред оваквог текста ставити и овакву насловну слику. Прво, може се наћи сигурно боља насловница, не ова простачка. Друго, Википедија се овдје ставља у улогу критичара Курира, односно држи страну. Дакле, ова комбинација текста и слике је ништа до навођења воде, те стога молим да се то исправи. --Жељко Тодоровић (разговор) 14:37, 7. август 2011. (CEST) с. р.

Зашто, њихова је насловна страна. Ако се они не стиде своје насловне стране, зашто би нама било битно. Зар сам требао ставити насловну гдје је приказана одсјечена људска глава, или неку другу морбидност или вулгарност? --В и к и в и н дбла бла 16:31, 7. август 2011. (CEST)
Што се тиче текста, ту сам отворен за сугестије.--В и к и в и н дбла бла 16:38, 7. август 2011. (CEST)

И нисам ја нешто нарочито бирао насловну страну, него сам узео једну од првих која ми се нашла при руци. Ево претраге, па изабери неку коју сматраш прикладнијом да је ставимо.--В и к и в и н дбла бла 17:21, 7. август 2011. (CEST)

Ајде да се дефинише овај Родић. Не можете очекивати да сви знају ко је он. Кад већ нема чланка о њему, дефинишите га у самом чланку. Ко је тај? Неки тајкун? --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 17:29, 7. август 2011. (CEST)

Поред Курира, власник је и Гласа јавности (неки га зову и "Курир лајт"). Протекле скоро двије године провео у притвору, прије десет дана осуђен на двије године затвора и пуштен на слободу.[1], е сад колико је то битно за овај чланак?--В и к и в и н дбла бла 17:45, 7. август 2011. (CEST)