Разговор:Орифлејм

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Први поднаслов[уреди извор]

Ово је један обични пропагандни памфлет. Изрази типа "фантастични раст", "водећа СМО (!) компанија . . ." показују о чему се ту ради. А ја имам неке информације (али требам пронаћи поуздане изворе) да се ту ради о једној врсти секте. И врло добро знам како "ради" Орифлејм и на којим принципима, пошто су пре десетак година две моје колегинице населе на њихову пропаганду. Укратко, ради се о пирамидалној структури у којој сваки нови "члан" мора у кратком времену довести два или више својих кандидата е да би добио неке бодове који му онда одређују цркавицу коју ће примити на крају месеца. А њихова шефица се није устручавала да део њихових с муком зарађених подова једноставно припише себи. Има тога још.

Овај чланак је најцрња пропаганда и самопромоција и треба да се брише! Само нам треба један мало храбрији администратор.

--делија 13:09, 24. децембар 2006. (CET)

Оставио сам уводни пасус а избрисао све остало. Потребно је урадити и транскрипцију имена. --Ђорђе Стакић (р) 13:27, 24. децембар 2006. (CET)
Урадио сам транскрипцију, мислим да је овако у реду, и мало сам средио чланак. --СашаСтефановић 14:27, 24. децембар 2006. (CET)

10 година сам независни Орифлејм консултант. У току тог времена сам се наслушала разних дезинформација везаних за ову компанију чији је ѕаједнички циљ ружење Орифлејма. Људи имају право на своје мишљење, али када га јавно износе требало би да сносе одговорност за своје изјаве. Овде имамо случај чисте клевете, која пролази без санкција и то на сајту који у свом наслову има реч "енциклопедија". Истина је следећа: Орифлејм је хиљадама људи широм света омогућио да зараде новац. Орифлејм није пирамидална структура. Сваки нови члан не мора уопште никога довести. Орифлејм није никаква врста секте. СнежанаЦЦ (разговор) 16:46, 11. септембар 2010. (CEST)