Разговор:Песма Евровизије 2023.

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Украјина у табелама[уреди извор]

Мислим да би требало да негде посебно назначимо да се за Украјину још не зна да ли ће имати аутоматски пролаз у финале ако не буде домаћин, пошто је ово посебна ситуација за коју правила нису дефинисана (јер се још није десило да прошлогодишњи победник не буде домаћин откад су уведена полуфинала) Aleki37 (разговор) 23:21, 16. јун 2022. (CEST)[одговори]

Приступачност[уреди извор]

@Squidwood:

  1. Замолићу те да се суздржиш од вређања [1][2]
  2. Можеш да ме молиш и преклињеш колико хоћеш [3] али ово је нешто око чега сам несумњиво управу и твоје инсистирање на рушењу приступачности јесте акт дискриминације према особама са инвалидитетом. Са овим лакше читају, а ти то уклањаш јер изгледа лепше, еквивалентно уклањању рампе за особе у колицима где постоје степенице да би зграда била лепша.
  3. „Доста ми је правила” — ако ти се нешто не свиђа, имаш трг па се жали.
  4. Осим тога да „не морамо као Енглези” (јер слепе особе не причају српски тј. не постоје), „нико се не придржава правила” (изјава која није аргумент) и „лепше је” (субјективно, ја не мислим да је), на шта се тачно позиваш као разлог уклањања ! scope="row" на почетку сваке колоне? — IмSтevan разговор 00:29, 30. март 2023. (CEST)[одговори]
@Squidwood: Хоћу ли добити одговор? — IмSтevan разговор 10:54, 1. април 2023. (CEST)[одговори]
Ја сам рекао своје. — Squidwood (разговор) 11:43, 1. април 2023. (CEST)[одговори]
Самим тим што си хтео да укинеш наш форум фанова Песме Евровизије да би прешли на Discord довољно говори о теби. Схвати ти како хоћеш, али то не мења чињеницу да си јако тврдоглав. И покушај БАР ЈЕДНОМ да не уводиш правила како ти се ћефне.
Најгоре од свега је кад ти кажем да ниси у праву, нећеш да ме послушаш, а кад ти неко други каже исто што дам ти ја рекао, онда њих послушаш.
Убијаш ми вољу за овим, док тебе није било, нисам имао никаквих проблема. Преко свега сам ти прешао, али сад на овај начин како ми одговараш и то што сматраш "тврдоглавост" као увредом, то довољно опет говори колико ли као личност лабилна и нестабилна. Волиш да уређујеш како ти се ћефне и да будеш диктатор, кад ти неко каже да ниси у праву ти га одмах нападаш и сматраш све "дискриминацијом".
Није ни чудо зашто си замало попио бан на форуму. Јер си као особа доста несрећан и напаћен па то користиш да би се свађао са другима.
Још ти мене молиш за "приступачност" и да ти "поштујем правила", дај молим те. Преко свега сам ти до сад прешао, али сад више не. Доста је било. Па макар обојица попили суспензију одавде, тврдићу да ниси у праву до бесвести. Кад ти можеш да будеш тврдоглав, вала могу и ја. Од мене толико. — Squidwood (разговор) 11:51, 1. април 2023. (CEST)[одговори]
@Squidwood:
  1. Форуми су застарела форма комуникације. Дао сам предлог и он је одбијен. То је везано за наш рад на Википедији...како?
  2. „Пробај да не уводиш правила како ти се ћефне”, шта ово значи? Јесам ли ја цела српска заједница на Википедији? Јел ја лично доносим правила? Више пута сам ти рекао да, ако ти се нешто не свиђа, треба да се обратиш поводом тог питања на тргу. Ти си то игнорисао сваки пут.
  3. Кад ми неко други каже да нисам управу, они ми дају образложење. Ти избегаваш да одговориш на питања, настављаш са увредама, од коментара на историји уређивања правиш чет и игноришеш разум.
  4. „Док тебе није било, нисам имао никаквих проблема.” — ово није твој лични пројекат
  5. „тврдоглавост” — Википедија:Без личних напада#Не радите то „Коментаришите садржај, не онога ко га је допринео”
  6. „Ти си као личност лабилна и нестабилна” — Википедија:Без личних напада
  7. „Није ни чудо зашто си замало попио бан на форуму. Јер си као особа доста несрећан и напаћен па то користиш да би се свађао са другима.” — Википедија:Без личних напада. Иначе ме искрено занима за шта би тачно попио бан, али добро, постоји разлог зашто нисам активан на форуму.
  8. „Још ти мене молиш за "приступачност" ”...да? Молим те да престанеш да уклањаш мере приступачности са чланка како би чланак био доступан свима (укључујући и слепима; замисли, и они су људи). — IмSтevan разговор 12:14, 1. април 2023. (CEST)[одговори]
Види, жао ми је што си особа са посебним потребама, али се види да не вреди расправљати са тобом. Све превише схваташ преозбиљно. СПУСТИ ЛОПТУ ДЕЧКО. И нећу више да остављам никакав коментар, ово су моје последње речи на ову тему. — Squidwood (разговор) 12:23, 1. април 2023. (CEST)[одговори]