Разговор:Покрет за мушка права

Из Википедије, слободне енциклопедије
Jump to navigation Jump to search

Мешање писама[уреди]

Не би требало мешати ћирилицу и латиницу. Овај латинички текст треба пресловити на ћирилицу. --Ф± 04:04, 6. август 2017. (CEST)

 Урађено.   Обсусер 21:02, 6. август 2017. (CEST)

brisanje spoljnog linka www.ultrahome.in.rs/muska[уреди]

Molim Obsusera da ne briše gornji link, što je već 3 puta uradio, jer je to neosnovano, i bez dobre namere. Link ukazuje na prvi srpski veb sajt na temu stranice, i predstavlja korisnu, balansiranu sliku onoga što se u Srbiji dogadja na tu temu. Kome to smeta? Ultrahome (разговор) 19:06, 12. август 2017. (CEST) ultrahome

Није неосновано нити без добре намере. Тај сајт је ауторски сајт једне особе, нема никаквих корисних академских текстова и веома је непрофесионално урађен, дечје, скоро као реклама.   Обсусер 01:53, 13. август 2017. (CEST)

U Srbiji nema drugih veb sajtova na ovu temu, niti akademskih tekstova jer feministkinje potiskuju svaku diskusiju o pravima muškaraca. Sajt je uradjen u HTML-u, stil iz 1990tih, ali je veoma informativan. Njegov interfejs je na bazi slika koje vode na sledeće strane što je pogodno za današnje ljude koji ne vole da previše čitaju, znači namerno je uprošćen, a ne dečiji. Brisanje linka ka jedinoj Fejsbuk grupi koja diskutuje temu ovog Vikipedija članka pokazuje da to radiš iz ideoloških razloga, kao i ovo prvo. — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Ultrahome (разговордоприноси) 13. август 2017. у 13:00

Нема везе ако нема других сајтова на ову тему или академских текстова, не треба стављати ни оне који не ваљају. Шта је HTML стил из 1990-их? Јесте упрошћен али је лоше форматиран итд., што се види на први поглед. Ако постоји неки добар текст, издвоји га и додај са његовим насловом у спољашње везе (а онај УРЛ који је био води до веб-странице с које корисник не зна куд би, где ког кликне добије нешто чудно и што не треба).
Кад сам непријављен на Фејсбук кликнуо на тај УРЛ, добио сам да се морам пријавити. Дакле, страница није доступна + Фејсбук је веома непоуздан и лош, па не треба стављати везе до њега (осим за неке уметнике који имају званични профил са тачницом у плавом кругу итд.). Уопште није из „идеолошких разлога”, објаснио сам зашто је враћено (а пре тога помогао у сређивању чланка; чак сам додао реченицу да је на списку најстаријих потврђених људи само 6 мушкараца наспрам 95 жена).  Обсусер 21:21, 13. август 2017. (CEST)