Разговор:Пословни центар „Ушће”

С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

заменио сам слику без лиценце са сликом која има лиценцу. Надам се да се нико неће љутити. -- Борис  Малагурски   бре! 07:55, 25. јун 2006. (CEST)

Najviša zgrada na Balkanu. I Grčka i europski dio Turske su na Balkanu. Ipak,nisam siguran da Beograd ima više zgrade od Istanbula i Atene. --Jolo, 11. rujna 2006., 7:59

Е, ајд` нека неко услика Ушће ноћу. Ставили су велике српске заставе на два ђошка на врху, и осветлили их рефлекторима, изгледа стварно величанствено :) -- Обрадовић Горан (разговор) 23:16, 1. април 2007. (CEST)


Ова грађевина је виша.Награисаловићкажи/лажи 19:15, 12. август 2008. (CEST)

Ово мора да се ажурира. Ја сам урадио прву помоћ. Пера Којот Шта је, бре??? 11:37, 22. јануар 2010. (CET)

Оспорена неутралност[уреди извор]

ПЦ Ушће представља највишу зграду у Србији и једну од најлепших и најмодернијих у региону, висока је укупно 141 метар.

Ово не може да стоји овако. Нити је најмодернија, јер је прилично стара, а што се лепоте тиче, о укусима се не расправља. Пера Којот Шта је, бре??? 16:24, 2. март 2012. (CET)

Прилично стара? Па реконструисана је 2005. године, а за укусе се слажем. Иначе не пише да је најмодернија него једна од. Него мене нешто друго интересује. Да ли је могуће да си ти због једне реченице коју си могао да измеиш поставио шаблон? Зар је толико тешко било изменити ту једну реченицу уз образложење у опису измене. Разумео бих да је цео одељак споран па да из тог разлога стављаш шаблон, али једна реченица? --C T E B A H (+) 03:00, 23. новембар 2012. (CET)

Прилично је стара, јер је одавно сазидана. Што се реконструкције тиче, стоји, али ипак је грађена старом технологијом (онда бисмо рекли да је и Голден гејт модеран мост, јер је временом промењен цео више пута). А то што сам ставио налепницу, уобичајено је, јер можда је моје мишљење погрешно (уосталом, моју тврдњу да није модерна си оспорио), па је боље да стоји налепница и да се чују и друга мишљења, него да ратујемо изменама. Сад је то сређено и идемо даље. Пера Којот Шта је, бре??? 16:31, 25. новембар 2012. (CET)