Разговор:Протести у Црној Гори (2019—2020)

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Први поднаслов[уреди извор]

Врло озбиљна тема - и тотално неозбиљно написан чланак! Или ће те много тога преправити, почев од ове инфокутије (Инфокутија Војни сукоб)... или слиједи брисање! Радован 23:24, 31. децембар 2019. (CET)

Наслов чланка[уреди извор]

Мислим да наслов чланка не одговара теми, овде се ради о политичкој и националној, а не о верској кризи. Криза јесте иницирана верским мотивима, односно доношењем Закона о верским заједницама, али је ово чисто политички пробелем, а не верски. Притом што се тај политички сукоб води унутар једне верске заједнице, а не више других верских заједница. --Pinki (разговор) 23:32, 2. јануар 2020. (CET)

Пинки, апсолутно дијелим твоје мишљење. Имамо напад (сукоб) државне олигархије на једну вјерску заједницу, под окриљем неког новог закона. Углавном, и ја мислим да је чланак већ у старту лоше написан, а нарочито боде очи ова инфо кутија. Ако ускоро не буде неких битних измјена - чланак треба брисати! Радован 23:48, 2. јануар 2020. (CET)

Увод чланка је смијешан пошто се спомиње само МЦП а занемарују друге епархије СПЦ на територији Црне Горе као и друге организације, пошто се закон односи на све вјерске заједнице.— WR 16:54, 13. јануар 2020. (CET)

Ово је непоправљиво. Чисти примјер чланка који је релевантан, а треба га брисати због његовог садржаја. --Жељко Тодоровић (разговор) 17:35, 13. јануар 2020. (CET) с. р.

 Коментар: Мој мали допринос овој расправи био би обавештење да сам преместио чланак на исправнији назив. Иначе, чланак је катастрофа. — Аца💬❤️️ 01:41, 22. новембар 2020. (CET)