Разговор:Хришћанска молитва

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Инсинуације око "проблема са лиценцом" су неоправдане. Поменути чланак српског Патријарха се налази на следећим адресама:

http://www.sv-luka.org/misionar/omolitvipat_n2.htm

http://www.sv-dimitrije.org/molitve/

http://solair.eunet.rs/~b.branko/Molitve/molitve.html


То што се поједини сајтови фрљају са "копирајт"-овима служи заправо појединцима са википедије да оспоре чланке без икаквог разлога. Срамно.


Влада 16:45, 24 мај 2005 (CEST)

Тражи одобрење од Бибилиотеке св. Наум или се посаветуј са неким из СПЦ и тражи одобрење да можеш то стављати. Сумњам да би патријарх Павле ишта рекао против умножавања његовог чланка, али се укупно јављају следећи проблеми: (1) Молитва је општи појам: и католици и будисти имају молитву. Боље је дугачак текст о православној молитви унети у засебан чланак а у основном чланку описати православну молитву. (2) Ако су у питању радови који не би требало да се мењају (а већ написан ауторски чланак је такав случај), боље је да ставиш или на Изворе или на Цитате, па да одавде направиш везу. Ако се не сналазиш најбоље у вези са тим, слободно питај неког од нас (укључујући и мене), па ћемо ти објаснити. --Милош Ранчић (разговор) 18:57, 24 мај 2005 (CEST)