Разговор о Википедији:Акција писања чланака на тему људских права

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Шта је са званичним закључком, рекапитулацијом резултатима и проглашењем победника акције?--Dr Milorad Dimić (разговор) 08:33, 5. фебруар 2020. (CET)

Будући да је ово глобална кампања, тренутно смо у процесу прикупљања укупних метрика, након чега ћемо све представити у једној објави као што то увек радимо. --IvanaMadzarevic (разговор) 16:37, 6. фебруар 2020. (CET)

Резултати акције на локалном и глобалном нивоу[уреди извор]

Драги уредници и учесници акције, објавили смо блог пост у коме смо резимирали резултате акције на глобалном и локалном нивоу. Имајући у виду трајање акције на Википедији на српском, резултати који су остварени су феноменални. О значају кампање говори чињеница да је 16 програма спроведено на различитим верзијама Википедијe, као и да је 187 учесника допринело писањем о разним организацијама, активистима, кампањама, различитим појмовима из стручне терминологије који нису били заступљени на Википедији. У оквиру акције је написано и допуњени укупно 845 чланака. У акцији на Википедији на српском је учествовало 11 уредника, а победу је однео корисник @Intermedichbo: са највише написаних чланака (33). Укупно је написано и допуњено чак 110 чланака. Честитам! :) --IvanaMadzarevic (разговор) 14:12, 10. фебруар 2020. (CET)