Разговор о Википедији:Контакт

Из Википедије, слободне енциклопедије

Da li neko proverava sadrzaj podataka koje se unose, mislim na njihovu istinitost i verodostojnost?

 — Претходни непотписани коментар оставио је корисник 82.208.195.30 (разговордоприноси) 22:10, 12. децембар 2005

Трудимо се колико можемо. Иначе, питања боље постављај на Тргу, то је место за контакте. --Бране Јовановић 22:13, 12 децембар 2005 (CET)

Колико сам ја у току, добар део ових адреса треба ажурирати. Ова страница би увек требала да буде ажурна... --Dzordzm 06:05, 2. октобар 2007. (CEST)

Уређивање шаблона[уреди]

Јово, што ти се није допала моја измена, шта је спорно? --Крушевљанин Иван (разговор) 17:04, 22. септембар 2013. (CEST)

Мејлинг листа јесте туђица. Међутим мењати је речју „јавни форум е-поштом“ никако није примерено. Као прво ретко ко ће схватити значење термина „јавни форум е-поштом“ који се не користи у језику. Као друго ово није оправдано ни из ког разлога пошто је форум такође туђица која је исто толико неприродна у српском језику као и мејлинг листа. --Јован Вуковић (р) 17:23, 22. септембар 2013. (CEST)
Ниси цитирао моје измене у потпуности и одговор ти уопште није на задовољавајућем нивоу. 'Ајмо детаљније, ја мењам:
јавну мејлинг листу којој -> јавни форум е-поштом којем
затворену мејлинг листу -> затворен форум е-поштом
ИРЦ -> -{[[IRC]]}-
Ирцање -> IRC
И тебе све ово очигледно изнервира па ми елегантно поништиш измену? Па људе треба учити правилним стварима, а не довека да говоре погрешно и ружно. Не брини, онај који стварно жели да се придружи јавном форуму е-поштом, разумеће о чему се ради. Неће одмах разумети само интелектуални лењивци, каквих нажалост има и на Википедији, знам. Ниједан језик нема баш све "своје" речи. Форум е-поштом је милион пута боља конструкција од "мејлинг листе". Јово, ниси у праву и захтевам да опозовеш оно што си урадио. --Крушевљанин Иван (разговор) 18:04, 22. септембар 2013. (CEST)
Слажем се са Јованом, и ја бих вратио ове измене. --Ф± 23:36, 22. септембар 2013. (CEST)
Баш све 4? Погледај још једанпут... --Крушевљанин Иван (разговор) 23:54, 22. септембар 2013. (CEST)
Иване, можда јесте боља конструкција. Али ми нисмо овде да учимо људе правилним стварима. Ми смо овде да бележимо стање какво јесте. А мораш бити свестан да википедију читају и деца у основној и средњој школи и веома интелигентни људи, али и они мање интелигентни и интелектуални лењивци и они мање лењи. Ми смо ту да свима њима омогућимо да приступе знању, тј. информацијама које их интересују. И ако већина њих неће разумети шта је написано, чему онда писање тако нечега. Можда је лингвистички боља конструкција форум е-поштом, међутим ми нисмо овде да судимо о томе. То није наш посао. Што се тиче ИРЦ и Ирцање, за то нисам сигуран. Ако треба да буде ИРЦ, ок то ћу вратити. За мејлинг листу за сада нема концензуса. Ако мислиш да свуда треба мењати мејлинг листа у форум е-поште постоји трг:Правописна питања или Википолитика, па види тамо шта остали корисници мисле --Јован Вуковић (р) 09:54, 23. септембар 2013. (CEST)

Ljubav[уреди]

Ja mislim da kada volite nekoga,mora te za njega/nju da se bori te.Bez obzira koliko je tesko,mora te nastavi ti ici pravo i nikada neodustati.Kada pronadje te to sto ste trazili,nikada nemoj te odusta ti. Tijana Pavicevic (разговор) 00:36, 23. јануар 2016. (CET)

Актуелно?[уреди]

Јел ово још актуелно? --Милићевић (разговор) 20:05, 19. јул 2016. (CEST)

Па да, све то је остало мање-више актуелно. --Ф± 23:54, 19. јул 2016. (CEST)
Samo proveravam --Милићевић (разговор) 14:35, 20. јул 2016. (CEST)