Разговор о порталу:Јужни Судан

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Очекивања[уреди]

Надам се да овај портал неће изумријети већ да ће се константно допуњавати актуелностима. Нисам баш поборник идеје да се портали оснивају без неке претходне дискусије и укључености више корисника (иако је можда и један уредник довољан да га води, ако већ има „потенцијале и ресурсе“), али ајде. Имам повјерење у корисника који га је покренуо. --Жељко Тодоровић (разговор) 19:21, 29. јун 2011. (CEST) с. р.

Материјал[уреди]

Имамо ли довољно квалитетног материјала за портал о Јужном Судану? Напомињем да ми немамо портал Африка а да не говорим о појединачним афричким државама тако да је врло упитна, по мом мишљењу, оправданост отварања овог портала. Јужни Судан је сада медијски актуелан али је исто тако медијски актуелан Рат у Либији, до скора је био земљотрес у Јапану и многа друга дешавања широм света па то нијеразлог да имамо посебне портале о тим догађајима. Боље би и корисније било када би имали опширан (можда и изабран?) чланак о Јужном Судану него да форсирамо портал.--Војвода разговор 13:21, 9. јул 2011. (CEST)

Портал је увек добро место за презентовање више повезаних ствари на једном месту. Верујем да ће уредник/ци проширити чланке, што ће поправити квалитет материјала. --MikyM|Write me 14:50, 11. јул 2011. (CEST)