Разговор о шаблону:Гимназије у Србији

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Океј,а зашто тачно имамо непотпун списак гимназија у шаблону? Чему онда шаблон? Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 14:16, 29. јун 2008. (CEST)

Ахем? Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 23:41, 15. јул 2008. (CEST)

Ево да се не осетиш запостављено пошто сумњам да ће ти бити одговорено (море ни ти ниси ништа бољи!). Моја претпоставка: Онај ко је правио списак (што важи за сваки списак од ову врсту) није могао да се сети свих гимназија које постоје, те се ти фрее послужи, те додај оно што цениш да недостаје (алај сам срочио, је ли да?). Face-grin.svg--MetodicarCrystal xedit.pngПиши! 23:45, 15. јул 2008. (CEST)

Ја?!?Свашта.

Елем,ако је списак непотпун,онда ми овде изгледамо као гомила неких пристрасних и неинформисаних туљана. Није поента да свако дода оне које се сети,већ да се списак направи на основу нечег опипљивог (сајта министарства), а не овако.

Ко ја је поента непотпуног списка? Треба га или допунити или ће да прође процедуру гласања за брисање тј. пребацивање у онај можда користан материјал. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 02:40, 16. јул 2008. (CEST)

Да ли се то мени чини, или је неко појео теглу грожђица којима је истекао рок трајања? -- Кудрави Гаучос (разговор) 02:50, 16. јул 2008. (CEST)

Опа,вратија се Шиме и донија рибе! ИзолаторНека су вам спокојне душе, Изолатор,БогуХвалаБогуХвала Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 03:22, 16. јул 2008. (CEST)

Колега Црни, увек морам да се сложим са тобом, а овај пут ћу пробати и да мало припомогнем: [1]--MetodicarCrystal xedit.pngПиши! 12:25, 16. јул 2008. (CEST)

Што каже наш народ:„...а где има дима и ватра постоји...“ тј. `ди има воље,има и начин,решили смо проблем тј. подаци о школе.Проблем број два је лош шаблон изабран за ово тј. његово проширење (ботом?) или трансфер података у други шаблонски костур. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 04:21, 20. јул 2008. (CEST)

Овако је прилично непрегледно, а и не приказују се све унете гимназије. Чини ми се да је боље поделити их географски на нпр. гимназије западне Србије, гимназије јужне Србије итд. А можда постоји и нека званична подела тог типа на области или регионе. Овако по градовима делује ок само за оне градове у којима их има бар две... — Lampica (разговор) 09:31, 20. јул 2008. (CEST)

Па да.Можда извести по окрузима (тако их је сортирало само министарство) засебне шаблончиће,па да се сви онда као велика лепеза отварају у једном.Добра идеја,Челичном ће се дигне коса на глави. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 01:51, 21. јул 2008. (CEST)

Одиста.. а хајде да направимо преседан и будемо разборити у употреби шаблона. Једноставно направити шаблоне по окрузима, и стављати их у одговарајуће планке (+ у сваком ставити линк ка чланку који представља списак гимназија у Србији). -- Обрадовић Горан (разговор)

Челични, замисли свет у коме сваки чланак има слободу да буде затрпан колапсирајућим шаблонима.То је циљ којем ми овде тежимо. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 02:45, 21. јул 2008. (CEST)

Црни, замисли натпис поред твог имена на коме пише блокирај. То је натпис ка коме стрелица мога миша тежи. -- Обрадовић Горан (разговор) 02:49, 21. јул 2008. (CEST)

То је на`пис ка коме многи мишеви теже и велика је тајна како је нити један до сада не беше достигао. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 03:16, 21. јул 2008. (CEST)

Овај разговор почиње све више да ми се допада, а зашто крити; и шаблон ми се веома допада. :) —MetodicarCrystal xedit.pngПиши! 08:23, 21. јул 2008. (CEST)