Разговор о шаблону:Државе учеснице ОИ

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Редак је обичај да се користе анимације за дизајн у главном именском простору. Треба имати у виду и чињеницу да овај гиф носи 400 килобајта (што је на своје начине битно за оне који приступају преко дајлапа или преко мобилног телефона) а не носи корисне информације. -- Обрадовић Горан (разговор) 03:13, 18. јул 2009. (CEST)

Ево ја га сад отвори са Blekberiјем, и врти се као луд, без икакве сметње. Не видим да је то неки проблем за телефоне, исто тако било који видео када се скида заузима делеееко већу меморију, тако да стварно мислим да то није проблем. А дајлап ако не може ово да отвори онда ствааарнооо, мењај провајдера. Шалим се ако мислиш да је за неког проблем, а мислим да ни 10% данашњих корисника то не користи, онда ћемо да мењамо. Нема проблема, има слична слика само се не врти, хехе.----László (talk) 03:30, 18. јул 2009. (CEST)

Што се мобилног тиче, циљао сам на кеш. Не знам за Канаду, ал` у Србији се то тарифира по мегабајту. ОК, мени не смета, имам флет АДСЛ :) -- Обрадовић Горан (разговор)