Разговор о шаблону:Неслободне датотеке — Снимак екрана (игра)

С Википедије, слободне енциклопедије

„Википедија на енглеском језику“[уреди извор]

Да ли неко зна, може ли се ово изменити на Википедија на српском језику, или за нас не важи поштена употреба?--Бране Јовановић <~> 07:31, 27. јун 2006. (CEST)

Дакле, како је Dzordzm предложио, просто смо избацили „на енглеском језику“, јер то највероватније није ни потребно. Наравно, ништа није непроменљиво, и ако буде потребе, прилагодићемо се. --Бране Јовановић <~> 07:56, 27. јун 2006. (CEST)

Ово је део великог питања да ли дозволити поштену употребу (или њен локални еквивалент) или примати само слободне слике. Мислим да је добро што смо у протеклих годину дана стекли некакав осећај за то шта нам овај концепт доноси и да свако од нас има некакву идеју да ли је за или против. Када будемо имали још и стручно објашњење тога шта о целој ствари каже законодавство Србије (а сва је прилика да ће то бити ускоро) - а чини се да дозвољава доста више и шире - можемо о свему томе да отворимо и ширу расправу. Ово је пре питање политичке одлуке. --Dzordzm 08:53, 27. јун 2006. (CEST)

Као и на тему "ћирилица-латиница", најважније је не осакатити пројекат брзоплетим одлукама. Да смо пре годину дана пристали на захтеве латиничара да свако пише ко и како хоће, од ове Википедије не би остао камен на камену. Ако икада одлучимо да желимо само и једино слободне слике, уз добро таговање неслободне увек можемо да побришемо за пет минута, али назад нема. --Dzordzm 09:02, 27. јун 2006. (CEST)