Разговор о шаблону:ФК Црвена звезда

С Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Да ли мислите да би било добро да се у шаблон стави датум измене. Пошто сви знамо колико смо ажурни може лагано да се деси да ово застари... Тако да би било добро да на шаблону стоји од када су подаци. А можда и да се направе шаблони по сезонама и да тако стоје. А и мислим да је боље правити шаблоне по сезонама зато што се на овај начин стално морају контролисати и чланци о играчима и уклањати овај шаблон када они пређу за други тим. Ево ја сам управо нашао један пример непотребне употребе шаблона Ђорђе Туторић --Јован Вуковић (р) 23:57, 18. јул 2010. (CEST)

Најбоље би било да се само у овакве шаблоне о тимовима дода сезона кад су ти играчи играли, а потребно је одредити само један шаблон који ће се користити за саставе фудбалских тимова и који ће се користити свуда, а не као сад да се код сваког тима користи другачији шаблон (Шаблон:ФК Манчестер јунајтед, Шаблон:ФК Интер Милано итд.), и да се само он ажурира уместо да правимо за сваку сезону, јер као да неку велику разлику прави да ли ће код неког играча који је отишао у други клуб стајати шаблон тренутног тима Црвене звезде ако му остатак чланка није такође ажуриран већ 2-3 године, тај проблем ће на нашој Википедији увек постојати јер просто тренутно нема довољно корисника, као на овим већим Википедијама, који ће редовно ажурирати те чланке.--Марко235 (razgovor) 18:58, 19. јул 2010. (CEST)

Па да али онда ће за пар година шаблони имати на десетине, или стотине играча, биће непрегледни. Зар не би било добро да се направи нешто типа први тим ЦЗ 2010\2011 и тако за сваку сезону. Мада није лоша идеја да се направи универзалан шаблон, само ако је изводљиво... А мислим да је свака неажурност проблем, зато треба избегавати да се пише тренутно, ове године и слично, већ од 2010 године огра за тај и тај клуб и готово. И ако неко дође за 5 година видеће да је задњи податак из 2010 године.. А шаблон први тим звезде 2010\2011 неће бити неажуран, пошто је те године играо у том клубу :) --Јован Вуковић (р) 19:09, 19. јул 2010. (CEST)

Ево на брзака сам преуредио шаблон Партизана, шта мислиш јел ваља?--Марко235 (razgovor) 19:15, 19. јул 2010. (CEST)

Да, свиђа ми се, само остало ти је горе у наслову Црвена звезда. На тако нешто сам мислио да се одради за све тимове... --Јован Вуковић (р) 19:24, 19. јул 2010. (CEST)