Разговор са корисником:Немања 93

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Немања 93. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Немања 93. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитајте следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитајте важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад!--Walker (разговор) 13:33, 26. април 2009. (CEST)

Упознај Српску[уреди]

Поздрав Немања. Видим да пишеш чланке о насељима у Српској која недостају у оквиру такмичења Упознај Српску. То језа сваку похвалу али не ажурираш податке о броју становника. Постоје званични подаци са последњег пописа 2013, а ти стављаш последње податке за 1991. годину. Било би лепо да те податке ажурираш да ти безвезе не смањујемо оцену --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 20:51, 16. новембар 2017. (CET)

Ако немаш податке о етничкој структури онда оставиш празно поље у табели. Иначе имаш податке за етничку припадност за сва насеља на https://web.archive.org/web/20170919132628/http://www.popis.gov.ba/popis2013/doc/Knjiga2/BOS/K2_T2-2_B.xlsx --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 21:37, 16. новембар 2017. (CET)

Насеља на КиМ[уреди]

Свака част на писању о насељима на Косову и Метохији, много тога је фалило и још увек недостаје, надам се да ћеш наставити са писањем. Због тог доприноса, додељујем ти споменицу. Поздрав --MareBG (разговор) 16:42, 15. децембар 2017. (CET)

Гласање за чланак[уреди]

Cscr-featured2-candidate.png На страници Википедија:Добри чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Небојша Глоговац да исти постане један од добрих чланака.
Гласање траје у периоду 23. 2. 2018 — 2. 3. 2018 --MareBG (разговор) 17:19, 23. фебруар 2018. (CET)
Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Небојша Глоговац да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 17. 5. 2018. — 24. 5. 2018. --Потпис корисника MareBG (разговор) 14:51, 21. мај 2018. (CEST)
Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Снежна сова да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 24. мај 2018 — 31. мај 2018. --Miljan Simonović (разговор) 00:56, 28. мај 2018. (CEST)
Cscr-candidate.svg На страници Википедија:Сјајни чланци/Гласање покренуто је гласање за чланак Статистике каријере Ендија Марија да исти постане један од сјајних чланака.
Гласање траје у периоду 25. 9. 2018. — 2. 10. 2018. ----Soundwaweserb (разговор) 12:37, 30. септембар 2018. (CEST)