Разговор с корисником:Саша Стефановић/Архива 2

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2 Архива 3

Добродошли на моју страну за разговор!

порука

Архиве

Архива 1 · Архива 2 · Архива 3
Архива 4 · Архива 5 · Архива 6
Архива 7 · Архива 8 · Архива 9

Информације

Данас је 19. април 2024.
Тренутно је 13:27 UTC
Википедија тренутно има
688.327 чланака

Језици
матерњи језик корисника је српски језик.
en-2
This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Наслови

Превод неких појмова

Саша, пошто си ти овде најупућенији у MediaWiki итд. да ли би могао да исправиш две грешке које сам уочио. Обе се односе на једначење сугласника по звучности, о томе смо причали и на пијаци. Дакле подкатегорија->поткатегорија и (прикажи) предпреглед -> (прикажи) претпреглед. --Ђорђе Стакић (р) 08:03, 26 мај 2005 (CEST)

Не мораш. Решен проблем! --Dungodung 08:56, 26 мај 2005 (CEST)

биографије са датумима

примедбе стоје, знао сам то у старту. Идеја ми је била да се о тим људима напише макар клица (мада ми још није сасвим јасно шта је то). Предпостављам да ће то неко ко буде знао више од мене допунити. Примера ради Александар Дамјановић је већ потпуно пао у заборав а Легенда је Српских телекомуникација. Ја сам био задња генерација којој је он предавао. Господин са великим словом Г, ликом веома на Теслу а и мало је фурао тај фазон. Покушећу о свим тим људима да сазнам више и да допуним... или Професор Илија Стојановић Академик апсолутно број 1 ДАНАС у телекомуникацијама. на срећу жив али ни ја не знам шта је све радио. Нпр направио је мобилну телефонију у Србији...и тд итд. Андрић је наравно као и чланак о њему Закон како би ствари требало радити... још сам далеко од тога... прихватам сваку примедбу трудићу се а ли то не значи да ћу увек и успети :-)--Goldfinger 11:20, 27 мај 2005 (CEST)

категорије

ово нисам схватио. Ја сам до тих људи дошао "одгоре" тј телекомуникације --> важне личности... они су важне личности за област телекомуникација --Goldfinger 14:55, 27 мај 2005 (CEST)

Шаблони

Немој за сада да у копирајт шаблонима пребацујеш неке појмове у "Википедија" именски простор. Они имају смисла и ван Википедије, тако да ћемо (једног лепог дана) имати и, рецимо, општи чланак о "поштеној употреби". --Dzordzm 19:49, 28 мај 2005 (CEST)

SBB

Извињавам се ако сам случајно послао поруку а да нисам био пријављен око СББ-а. Чланак делује као реклама, говори у првом лицу, треба да урадимо то... Требало би га драстично скратити а можда и избрисати па поново написати. Пошто СББ не познајем довољно .. нисам тај.--Goldfinger 10:55, 30 мај 2005 (CEST)

Election

Hello Sasa and sorry for late, but now the election begins: -) And thank you for your participation to the translation team. Would you like to translate m:Elections for the Board of Trustees of the Wikimedia Foundation, 2005/En and post it to other Serbian projects? Cheers, --Aphaia 18:28, 30 мај 2005 (CEST)

Thank you for your translation! Would you like to let me know which page is that on the Serbian Wikipedia? --Aphaia 04:27, 31 мај 2005 (CEST)

User:Humanbot update 03 June 2005

On this day version two is released of the client-side User:Humanbot script. It allows you to browse the English Wikipedia on other tabs and edit it normally. en:User:Humanbot#Mailing list. 84.92.241.33 11:44, 3 јун 2005 (CEST)

Ново Милошево и Нови Бечеј

Саша, хвала ти најлепше. Сваки пут научим нешто ново. Још увек сам почетник и још увек еуфоричан приликом да појединим личностима и појединим темама дамо светлост коју су заслужили. Пуно поздрава. Petronije 21:57, 4 јун 2005 (CEST)

Странице које сам поставио не подлежу ауторским правима. Неке су са хрватске Википедије (Стари Египат, Атила) ,неке сам сам саставио (Неретљани), а неке су са странице moljac.hr које су пореклом са хрватске енциклопедије и такође не подлежу ауторским правима. Треба их преводити на српски и пребацивати на ћирилицу као што сам малопре превео Марадону а ти их пребаци. Надам се да ћемо наставити сарадњу.

Нови корисник

Странице које сам поставио не подлежу ауторским правима. Неке су са хрватске Википедије (Стари Египат, Атила) ,неке сам сам саставио (Неретљани), а неке су са странице moljac.hr које су пореклом са хрватске енциклопедије и такође не подлежу ауторским правима. Треба их преводити на српски и пребацивати на ћирилицу као што сам малопре превео Марадону а ти их пребаци. Надам се да ћемо наставити сарадњу.

Па страница о Египту је са хрватске Википедије и она је слободна као и ова ако ћеш да је бришеш бриши је али ти је то глупо, а остале ћу ти наћи и на другим местима па ћу ти доказати.

Па страница о Египту је са хрватске Википедије и она је слободна као и ова ако ћеш да је бришеш бриши је али ти је то глупо, а остале ћу ти наћи и на другим местима па ћу ти доказати.

Не ради ми линк за страницу који си поставио. Само не знам зашто је са moljac.hr једино страница о Атили сачувана и још и добро уређена.


YESSSS!

sve sam te poslusao i radi firefox imam i wikipedia toolbar!!! :-)))--Goldfinger 23:37, 6 јун 2005 (CEST)

Хеј

Мислим да би те ово можда интересовало: Dungodung has a total of 1001 edits! Ово би била хиљадудруга. Па ти, чини ми се, знаш шта ти је радити. --Dungodung 00:27, 7 јун 2005 (CEST)

споменица за оригиналну одредницу

Добио си је за чланак Александар Вучић заједно са Џорџом. --Милош Ранчић (разговор) 07:55, 7 јун 2005 (CEST)

Темплате за мађарски

Видим да баш радиш темплате за словеначки где да нађем и како да унесем мађарски --Goldfinger 13:50, 8 јун 2005 (CEST)

Из Београда сам...не користим ИЦКУ и сличне мессенгере ... користио сам али више не ...хм, како да кажем деконцентришу ме и прекидају у раду... најрађе користим мејл имам их више али најрађе користим inador@gmail.com јер ми је стално пред очима. Иначе мађарски говорим али превођеље нисам на том нивоу. Да ли је то ниво 3? Видим да је мађарска скраћеница ХУ. --Goldfinger 14:11, 8 јун 2005 (CEST)

УСПЕЛО! Хвала! --Goldfinger 14:39, 8 јун 2005 (CEST)

User:Humanbot update 08 June 2005

Version two-two released today includes in that green box a nice count of how many articles are left. This more or less co-incides with the event of hitting only 1000 articles remaining. Also, I have re-arranged the User:Humanbot page to make it easier to get to the right stuff. Progress charts, wikicookies, wikilove and a more thorough spelling check is promised when this is completed. (and also when the exam pressure eases off a little on me) 84.92.241.33 19:32, 8 јун 2005 (CEST) Note: If you think this message was too trivial for a mailing, tell me and I'll stick to more important announcements on the list.


ХЕЛП

Нестао је чланак о Јосифу Панчићу ... или ја негде грешим --Goldfinger 20:18, 8 јун 2005 (CEST)

Latinica и ћирилица

Треба ми ваша помоћ. На мојој интернет презентацији сам инсталирао mediawiki са жељом да са осталим члановима мога сајта направим енциклопедију научне фантастике. Све чланке би касније поставили и овде. Доста чланака већ имамо по форуму. Е сад настаје проблем. Чланови нису само из Србије, него и из осталих бивших република. Колико сам приметио, mediawiki подржава само ћирилични српски језик. Да ли постоји негде подршка за Српску латиницу или српскохрватски језик? Желим да се чланци убацују на латиници, а ја ћу их касније пребацити у ћирилицу, и убацити на овде на српску Википедију. --Немања Пантош 18:13, 9 јун 2005 (CEST)


коментари

како да убацим коментаре на страни "скорашње измене" типа ћирилизовати и сл...--Goldfinger 12:55, 10 јун 2005 (CEST)

Mislim da je to jos prerano. Inace cemo zavrsiti kao slovenci sa milion praznih kategorija i milion clanaka o dvoslovnim i troslovnim kraticama/akronimima. Ja sam sebe proglasio za samozvanog "amatera admina" za vazduhoplovstvo i smatram dok ne bude bar po 50tak clanaka u podkategorijama i preko 150-200 clanaka u glavnooj kategoriji ne treba prihvatiti tvoj predlog. Tako te molim da ne brises kategoriju vazduhoplovstvo po oni svi spadaju u vazduhoplovstvo. S postovanjemRadozw 16:14, 10 јун 2005 (CEST) (neznam da li tilde rade pa evo rucno radozw)

Линк ка "пријатељима"

Проблем је у томе што четнички покрет никако не може бити пријатељ Википедије. Сама чињеница да су нам дали одобрење доводи у питање све чланке који су уз помоћ њих постављени на Википедију, јер су они идеолошки обојени. Надам се да се сличан линк неће појавити на тој страници у будућности. Мора се добро водити рачуна при бирању пријатеља. Чак шта више, мислим да би ову страницу требало обрисати, јер Википедија која поштује неутралну тачку гледишта, не сме имати никакве "пријатеље", већ треба бити неутрална. Линкове треба писати у самим чланцима. --Покрајац|разговор 23:14, 11 јун 2005 (CEST)

Саша, дозволу сам добио пре неколико дана и нисам стигао да је поставим. Како се ове дозволе постављају не знам, погледај Светозар Милетић или Петар I Карађорђевић. Нова дозвола је овде --Ђорђе Стакић (р) 07:57, 12 јун 2005 (CEST)

Тразим неког филозофа "Фридрих Ниче" на нету и гоогле ми неђе википедију и као има на српском тај чланак и погледам ко је радио кад оно ко би други него дјеврек. Пуко си :)

Портал Европске уније

Линк ка порталу на енглеској Википедији је овде. Тај портал је мој дугорочни план ког ћу реализовати можда за месец-два или раније. Све зависи од мојих обавеза и слободног времена. Почетак прављења портала ћу обзнанити, што значи се са тим не креће још. Хвала на подршци. --Покрајац|разговор 12:52, 13 јун 2005 (CEST)

207 измена

до данас у 15х 40мин. :-) --Goldfinger 15:23, 13 јун 2005 (CEST)

копирање линкова

али не знам како се то ради :-( --Goldfinger 21:52, 17 јун 2005 (CEST)

ексер

супер убацио си и слику, баш си ме насмејао, свиђа ми се овај тимски рад :-)))) --Goldfinger 22:20, 17 јун 2005 (CEST)

Споменица за посебно маштовит рад

Добио си споменицу за посебно маштовит рад који не подлеже никаквим нормама из области српског језика. Кеца из српског добио си за писање заједничке именице "држава" великим почетним словом. --Милош Ранчић (разговор) 09:39, 20 јун 2005 (CEST)


Хвала! Ђорђе


Славко Шобот

ПИТАЊА САШИ

Тренутно немам времена да се шире представим. Желим само да се захвалим на охрабљивању и уопште на јављању.

С поштовањем срдачан поздрав младом господину!

15.06. 20.06.2005. године Славко Шобот, ssobot


Драги млади господине Саша!

Ја ништа неразумем. Већ два сата сам провео да бих пронашао страницу на којој сам ти писао односно са које сам послао поруку 20.06.2005. године у 15 часова и 6 минута. Кад сам то пронашао доживљавам ново изнанеђење и јавља се још јаче уверење да ништа неразумем. Као одговор на моју поруку, испод ње, стоји: "Хвала!", што није изнађење, већ је изнађење што сам се обратио Саши Стефановић а одговор потписује "Ђорђе", које сад Ђорђе.

Ево још аргумената за тврдњу да ништа неразумем, у форми питања:

1. Приликом пријављивања много се мучим. Унесем тачно корисничко име, шифру и кликнем на дугме "пријави се" или "отвори налог", добијем одговор "грешка при пријављивању". Питање је зашто нам то радите ви креатори!? Ако је и од "бирократа" много је. Морате нам упростити могућност приступа, нама лаицима. Може ли, шта мислиш?

2. Дали се коначно уређени текст, чланак у "песку" односно на страници "песак", може пренети на званичну страницу у неку категорију? Ако може како то да урадим или морам цео текст чланка поново уносити куцањем?

3. Ко одређује категорију чланка, аутор или администратор? Ако то ради аутор како се то ради?

4. На левој маргини главне стране сајта поред осталог има бланко поље "тражи" и два дугмета, "Иди" и "Тражи", која је намена, функција овог поља и сваког дугмета "понаособ"?

5. Која је намена поља "Уопштено"? Сада у њему стоји ваљда по неком аутоматизму унето моје име и презиме у загради са звездицама са леве и десне стране а прошли пут то поље је било празно.

6. На крају за сада последње питање: Можели се уредити да време и датум завршетка рада на чланку, било које врсте и категорије, буде унето по аутоматизму, као што је то случај кад се ради у Wordu? Ако може како?

Поздрав и хвала! Завршено у 20 часова и 52 минута

                                      21.06.2005. године.

Поздрав

Хвала на савету, али како да знам на којим јиш језицима постоји чланак. Јел треба да претражујем по свим или се то ради по неком аутоматизму. Немогуће да је Горан толики полиглота. -Милан Јелисавчић 14:01, 21 јун 2005 (CEST)


Категорије

Када напишем чланак како да видим постојеће категорије да бих категоризовао чланак? --Goldfinger 8 јул 2005 14:04 (CEST)



Саша хвала на администраторским овлашћењима. :)--Јованвб 9 јул 2005 16:21 (CEST)


имам само е-маил inador@gmail.com --Goldfinger 22:50, 16 јул 2005 (CEST)

Превод чланка о Хичкоку

Аман, људи, па какв је оно превод Хичкока!!?? Знам да је Викица отворена за све (и треба да је), али да ли је довољна само добра воља да се преведе неки текст и да се почне са, благо речено, врло чудним језичким конструкцијама типа "био је енглез (малим словом) директор филмова и тесно везан са жанром suspense"! На страну што у оригиналном чланку на енглеском није реч suspense већ thriller и што жанр suspense не постоји, али, брате, треба имати барем мало осећаја за оба језика да би се добио колико-толико сувисао превод. Као да је текст превела машина. Ружно је да такав текст стоји у индексу Википедије иако, очигледно, није завршен и да квари слику о српским Википедијанцима као добрим познаваоцима матерњег језика. Осим тога, више би се времена изгубило на сређивању постојећег "превода" него на новом преводу, па ћу ја бити толико слободан да започнеим потпуно нов превод. Па ком криво, ком право.

Иначе, обратио сам се теби пошто си ми ти "први натрчао", а нисам хтео да ово износим на Трг из страха да ме неко не би оптужио за звоцање и , не дај Боже, језичку нетолеранцију. Дакле, без замере.

Поздрав

217.23.195.227 15:59, 20 јул 2005 (CEST)

И где ми се изгубила регистрација, односно пријава?! Да ли се требам поново регистровати? Шта се то заправо дешава са мојом регистрацијом?

Поздрав од "безименог" Златка Делића.


Пријава и остало

Ето, заборавио сам ону првобитну шифру, па сам се пријавио под неком другом. Важно је да је заврзлама око Хичкока решена и да могу кренути на посао.

Чини ми се да си ми ти послао "поруџбину" за Соломона (у Даничићевом преводу Старог завета он је Соломун). Погледај превод и види да ли је у реду. Има ту неких ситних исправки које ћу ја урадити, пошто сам пронашао давно купљени ЦД са Даничић-Вуковим преводом Библије па ћу покушати да овај свој превод шту јо могуће боље ускладим са већ наведеним (поготову у погледу властитих имена и имена локалитета).

Поздрав

делија 16:43, 20 јул 2005 (CEST)

Генијално!

ДА, зове се Драган, доспио на свијет тако што је његов четири године старији брат - мој стриц - хтио да има сестру Веру. :) Димензије неће бити потребне, али треба ми помоћ око нечег другог. Да ли оно што пише на страници о споменицама значи да и ја могу да направим споменице? Ако могу, реци како. Поздрав. --Ђорђе Д. Божовић 21:46, 22 јул 2005 (CEST)

Оспоравање, брисање

Не знам коме да се обратим али има чланака које заиста треба брисати. Пример је Дигитална електроника. Уопште не знам шта је писац хтео да каже? Ипак то је моја област. Коме се дакле обраћам за брисање и оспоравање? --Goldfinger 21:52, 22 јул 2005 (CEST)


хвала! а оспоравање? —Goldfinger 22:08, 22 јул 2005 (CEST)

Српски деспот

То је сјајно. И треба искористити прилику која се пружа. Ипак, ја се доста трудим да пишем чланке по својој литератури и својим скицама, а не да их копирам са неких других сајтова. Ту се првенствено трудим да чланак сви разумеју, да не употребљавам неке тешке и неразумне речи и да читаоца замарам. Једноставо, трудим се да му препричам најбитније на што лакши начин. Добра је идеја радити и са другим сајтовима, али је још много боље радити нешто како најбоље желиш. То је првенствено добро радити како би од нас (Википедијанца) други сајтови тражили дозволу, а не ми од њих. Морамо ми давати примере другима. Зато и радимо овај посао.

Поздрав Саши Стефановићу од --А.Динчић 22:32, 22 јул 2005 (CEST)

hvala

reci mi kako se popunjavaju tj. proširuju lični podaci ?

--Korenjak 13:06, 29 јул 2005 (CEST)

Не могу на ИРЦ

Саша, у играоници сам и веровао или не, немају никакав ИРЦ програм (једино мртви МСН МЕСИНЏЕР). Sorry :( --Бране Јовановић 13:09, 1 август 2005 (CEST)

грешка у вези слике

Саша, извини што те критикујем али си погрешио у вези са сликом о квидичу. Приказао си трагача који покушава да ухвати Златну Скривалицу, а не гонича који покушава да ухвати Квафл. Позз од Јеце

Ja 147. ..... Јесам ја регистрован него ме ИЕ зеза па лади. Региструјем се у једном прозору а онда отворим 50.--JustUser 16:44, 1 август 2005 (CEST)


Hi Sasha - why is #slavopedia invite only? / m:user:tsca

Шаблони за државе

Саша морам да те питам како да направим табелу где се уносе подаци о државама искрено копирао сам америчку верзију табеле али када унесем предпреглед све испадне наопако у чему грешим? Иначе пријавио сам се под именом Март.

Prebacivanje sa hr. wiki

Ćao Saša!

Pokušao sam ja prebaciti preko Вучка jedan svoj tekst na ćirilicu, ali kako sam napisao i Milošu, nikako da napravim copy-paste. Pokušat ću ponovo.

Inače hvala na priznanju, Green.

Језичке кутијице

ОК, прегледније је онако, хвала. Само док се још мало уходам у овом послу :) Поздрав. Vladimir Zivanovic 15:55, 17 август 2005 (CEST)

converttables.pl

За код погледати историју разговора --Саша Стефановић ® ¿ 15:07, 14 септембар 2005 (CEST)

IRC Identification

Please confirm it is you ;-) --84.131.85.198 16:57, 24. август 2005. (CEST)[одговори]

It's me --Саша Стефановић ® ¿ 17:00, 24. август 2005. (CEST)[одговори]


Курајбер

свака част за Курајбера, Курлебајла и осталу екипу :-) --Goldfinger 10:54, 2. септембар 2005. (CEST)[одговори]

СРС

Ај настави да радиш на чланку Српска радикална странка (тј. да радиш на томе са Бајтефлашом). Погледај разговор са ове стране (мада мислим да си већ приметио). --Милош Ранчић (разговор) 13:52, 2. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Државне заставе

Хвала Саша. Ово ће ми бити од велике помоћи. :-Д --Милан Јелисавчић 21:29, 6. септембар 2005. (CEST)[одговори]


Бирократски поздрав

Хвала, Царе, на честиткама! :-)))--Goldfinger 19:26, 7. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Рођо!

Наслов нисам ја ков`о,него сам га преузео из шаблона за државе,те је проблем туне.

Једна молба,пошто сам ја млад и неискусан у овом суровом Вики свету,ако видиш да сам нешто извео,дај ми барем 10 минута пре но што почнеш да то мењаш,јер сам ја гарант нешто нисам дотер`о,те сам се заковрнуо у ,,уреди" део.Чисто да ја избегнем ,,Сукоб измена" зпрепашћење. --ЦрниБомбардер!!! 02:29, 9. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Потпис

Ако ми вјерујеш - ништа дирао нисам :-) А гдје и шта не функционише ? Kaster 13:28, 11. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Лисац

Ипак сам узео бету, па шта буде нек буде! Изгледа доста солидно, после пар сати коришћења. За ИРЦ - биће и ирцовања, полако, Hold your horses! Да се и ја прво упознам са свим овим зајебанцијама, тек сам око недељу дана у игри. --Милош Николић 23:38, 13 септембар 2005 (CEST)

Цариград!?!

Не увиђам потребу да се све оно штрумфне на Истамбул,кад су на свим могућим местима били редиректи који су водили ка чланку? --ЦрниБомбардер!!! 11:45, 14 септембар 2005 (CEST)


У реду ако сте се тако договорили,преусмерићу и остале на њега. --ЦрниБомбардер!!! 14:20, 14 септембар 2005 (CEST)

Thanks

Thanks for the welcome, Saša :-) Unfortunately I can't read Serbian so I'll have to answer in english. Oh, the latest anon edit to Румунија belongs to me, feel free to adjust if I got anything wrong with the Cyrillic spelling. Iulian U. 00:22, 15 септембар 2005 (CEST)

пуно хвала

захваљујем ти, част ми је унапређивати српску википедију --Орловић 21:36, 15 септембар 2005 (CEST)

Мени се чини да је овај чланак завршен, а видим да си ти последњи нешто мењао? --Goldfinger 22:25, 15 септембар 2005 (CEST)

Укратко се догодило

Саша, па то би требало да стоји на главној страни у плавом делу са десне стране. Једино што то нисмо никад редовно ажурирали... --Милош Ранчић (разговор) 23:01, 15 септембар 2005 (CEST)


Брисање

Царе,можда сам погрешио,сигурни си погледао мој чланак о правосуђу,није ми јасно ѕасто не могу да напишен несто појединачно о мојим колегама?Увек ми обришеш. Корисник:Ivan.k

Карта Јабланичког округа

Као што сам могао видети на неким страницама округа Србије, заменио си старе карте округа са неким новим. Карта Јабланичког округа ми изгледа нешто развучена, кад је упоредиш са мојом, која је била предходна. Да ли је то нека стандардизација у питању?

Корисник 84.135.157.217

Можеш да га обришеш. То сам ја али ме је сервер био предходно избацио. --Vl

14.000

Хвала! Баш ми се посрећило! :-))))) А чланак је ко и увек тек "прва рука". Знаш оно, молери, прва рука, зид је још шарен али зато после друге руке, па кад се осуши!!!... --Goldfinger 22:32, 19 септембар 2005 (CEST)


Ко жели на српску Википедију?

Саша, волео бих знати ко је онако мењао чланак о Карлу Великом. Чини ми се да је сада чланак на бугарском или македонском језику. Ако је већ неко хтео да га препише, ја немам ништа против, али у Бугарској или Македонској Википедији. Ово је српска и писаће се само српски (може и бошњачки, црногорски или евентуално хрватски), али македонски ствара проблеме. Друго. Слике су уништее и испреметане, а последњи који је мењао није чак ни активни члан наше Википедије.

Пошто си више на Википедији од мене и имаш више ауторитета, скрени му пажњу да се такве ствари не дешавају.

--А.Динчић 14:38, 20 септембар 2005 (CEST)

Везано за прегледност(или ти спејсове)

Елем,то што вама изгледа прегледније(и што је по интернет правопису,бла,бла,трућ,трућ,...) мени боде очи и невиђено ...,тако да због тога "мојим" чланцима мањка спејсова. --ЦрниБомбардер!!! 16:22, 20 септембар 2005 (CEST)


Зар се не каже Средњевековна,а не Средњовековна? --ЦрниБомбардер!!! 17:01, 20 септембар 2005 (CEST)


Нисам сигуран баш 100%,али мислим да је са е.Зар нема неког овди ко је лектор или што год слично?

Јбг. кол`ко људи тол`ко ћуди. --ЦрниБомбардер!!! 17:17, 20 септембар 2005 (CEST)

Захвалност и молба

Хвала ти што си средио овај текст о Момиру, који сам малопре послао. Нисам знао да треба да линкујем и подпредседнике СНП. Ако можеш пребаци ми заставу као твоју на моју корисничку страну наравно са мојим именом пошто сам ја неискусан у раду са сликама.Корисник:Владимир Димитријевић

Молба

Опет сам иѕбрисан иѕ регистра, па сам се поново пријавио, али сам грешком променио корисничко име, (шифра је од прошлог пута), па сам сад мало збркан. Видим да су се "изгубили" сви моји прилози, разговори . . . Како да то вратим? Можеш ли ми проверити које је било моје корисничко име. Поздрав--ZDelic 15:12, 21 септембар 2005 (CEST)

Добро, добро, није страшно

Ја сам се поново пријавио под ЗДелић (а не Зделић), али је шифра од прошлог пута, значи стара. Како да сада избришем регистрацију ЗДелић и да се вратим под Зделић (са старом шифром коју сам, срећом, записао).

Шаблон за боје?!

Пошто си ти у току с` тим стварима,да ли је урађен шаблон за боје и ако јеста како да до њега дођем(пошто га кроз претрагу нема) или ако није да га пребуџим с` енглеске? --ЦрниБомбардер!!! 13:22, 22 септембар 2005 (CEST)

Врага сам га средио,са` ћу.


Као сам га превео,али је то још увек доста сирово.Шаблон:Боје

Средио сам оно за разговор,превидео сам да ми корисничко име има размак између Црни и Бомбардер. --Црни Бомбардер!!! 14:20, 22 септембар 2005 (CEST)


Немаш фрке,додаћу то чим средим овај потпис ваљано.(Обично сместим међувики,ал` сам био у журби).

Проблем

Извини али немам заставу на корисничкој страни. Можда је не видим.Корисник:Владимир Димитријевић

Покрајчево признање за Вредно деловање

Доделио сам ти своје признање за Вредно деловање. Честитам! --Покрајац|разговор 00:03, 23 септембар 2005 (CEST)

Ајд сад помагај и пресуди

Ја сам средином јула направио чланак Српски глумци а корисник Smederevac Списак глумаца српског филма. Сад ја претендујем да је мој списак иако мањи коректнији. Стављао сам оне који НЕШТО значе у српском филму, позоришту... док је човек стављао све редом... :-) Ја сам овај чланак "покренуо" јер сам много времена провео у позпришту и сл... Док је он убацио имена типа Аднан Бекир, Албена Ставрева, Агостина Белли и тд... Шта ти кажеш? --Goldfinger 00:01, 26 септембар 2005 (CEST)

на срећу ипак није исто тек сам касније схватио. Његов списак је списак глумаца (и страних) који су играли у српским филмовима а мој списак је списак српских глумаца. У мом списку никад неће бити Ангелина Џоли или Шон Конери а код њега може и да бидне али не мора да значи!!! нека оба списак опстану или што би рекао Мао Дзе Донг "нека цвета хиљаду цетова" --Goldfinger 11:37, 26 септембар 2005 (CEST)

Додао нови шаблон...

Додао сам шаблон за градове на Краљево и лепше изгледа, само још да додам локацију... Хвала на савету ;)

Језичке кутијице

Мени до сад ништа није сметало, ваљда због тога што нисам обраћао пажњу на то. Језичке кутијице су ми биле релативно лепо сложене, док је садржај био сам с леве стране, како и ти кажеш. Ево сад ћу да променим да изгледа лепше, а ти ми помози да средим кутијицу "sr+". :) --Покрајац|разговор 01:15, 30 септембар 2005 (CEST)

поздрав :)

Или си много брз, или си смислио нешто у ПеХаПе-у што може да мења мој надимак по падежима (мислим на твој брз одговор) :) Ма нема фрке то за Администратора, могу да сачекам :) Много ми је драго што нам Википедија долази напокон и у ћириличном формату и обећавам да ћу да јој се посветим колико год будем могао. За почетак ћу пронаћи што више о мом граду (Општина Младеновац) а после ћемо видети. Поздрав

Avram 16:17, 2 октобар 2005 (CEST)

Баја

-ја сам за. Нисам баш ја почео чланак-то је неки 84.160.187.123 (написао једну реченицу) али ионако сам имао у плану њега да обрадим. Дај ми само изворе за слике и то. :)--Д Орловић 16:01, 3 октобар 2005 (CEST)

ајде ја ћу до '95. Најбоље да користимо Шаблон:Албум--Д Орловић 16:18, 3 октобар 2005 (CEST)

Велики чланци и увезивање(уцрвењивање)

Пустиња ме привукла,па сам се бацио на превод и разбијање. Иначе имаћу у виду те Дугачке странице(чим их нађем,пошто она веза не ради),па ако ме нешто привуче кренућу(онај Антарктик је стварно огроман).

Што се тиче увезивања,мени је лепше да увежем све што може,па макар се све црвенело(види Пустињу),тако да ће те и за то као и за размаке морати сами да се играте. --Црни Бомбардер!!! (†) 01:53, 5 октобар 2005 (CEST)

Путоказ

Хвала на Споменици за оригиналан текст. Нисам то очекивао (додуше, нисам ни знао да постоји). Но, имам још много проблема око сналажења на сајту. Повремени ваше поруке и путокази би ми добро дошли да се коригујем у правом смеру. Добро ми дошле информације како да уредим сопствену страницу. --Симба 14:43, 9 октобар 2005 (CEST)

Кец из историје

Једноставно нисам одолео,тако си лупио у брзини претпостављам.Хвала на сређеној сличици,мене је комп зез`о цело јутро.Ево ти и појашњења,иначе заведеног на страни Википедија:Кечеви. --Црни Бомбардер!!! (†) 00:04, 13 октобар 2005 (CEST)

Корисник:Саша.Стефановић -- због неодрживе тезе да је Карађорђа наследио Петар I Карађорђевић. --Црни Бомбардер!!! (†) 09:42, 12 октобар 2005 (CEST)


K98

Поздрав. Једна молба за помоћ. Наиме, видевши да текст К98 није ћирилизован, одрадио сам тај посао, додао још пар ствари и поставио чланак. Али проблем је што и даље пише да је тај текст потребно ћирилизовати и сад као да постоје две такве странице. Ако имаш времена, погледај оба чланка, наравно ћирилична верзија са сликом је моја (исправна) па ми одгонетни где сам погрешио. Хвала ти. --Симба 16:12, 17 октобар 2005 (CEST)

Поздрав

Хвала на добродошлици и упутствима!

Биће ми част и задовољство да, колико могу, помогнем у унапређивању српске Википедије. Поздрав! Tarn 22:51, 17 октобар 2005 (CEST)

Категорије

Запетљао сам се са категоријама. Како се крира нова. Имао сам чланак Зеленаш и хтео сам да креирам две нове Берза и Банка ... прву сам урадио ни сам не знам како а другу сам заглавио. Хелп!!! --Goldfinger (разговор) 22:32, 19 октобар 2005 (CEST)

Ако имаш времена погледај

Разговор о МедијаВикију:Monobook.js ... тамо је све објашњено. Ја одох на спавање. Поздрав --Kaster 02:14, 21 октобар 2005 (CEST)

Чим си ти отишао спавати ...

Тја, хоће се :-) За огромне шаблоне је тај механизам баш посебно предестиниран. Можда би требало порадити на 1-5 боја (али не више) па да можемо да почнемо. --Kaster 11:37, 21 октобар 2005 (CEST)