Разговор са корисником:Срђан Весић

С Википедије, слободне енциклопедије

Архиве претходних разговора[уреди извор]

Нова гробница у Долини краљева[уреди извор]

Пре неколико дана је пронађена нова гробница у Долини краљева, прва после оне Тутанкамонове 1922. Ово би могла да буде идеална вест за портал. Погледај на насловној страни енглеске Википедије ту вест, или још боље, на страни en:KV63 где има више информација. И то је изгледа баш 18. династија у питању ;) --Ђорђе Стакић (р) 10:43, 13. фебруар 2006. (CET)

Слика[уреди извор]

То је слика са планине Вислер, северно од Ванкувера, Канаде. Написао сам кратак чланак о Вислеру, прочитај ако те више интересује, стварно је дивно место :-) Бормалагурски 03:16, 15. фебруар 2006. (CET)

ОК, од сада ћу тако радити Бормалагурски 03:18, 15. фебруар 2006. (CET)

  • Не смараш ме, слободно питај шта год те интересује. Зимске олимпијске игре 2010. ће се одржати у Ванкуверу и Вислеру (клизање и слично у Ванкуверу, скијање и слично у Вислеру). Тако је одлучено 2. јула 2003. године и због тога сам јако срећан, јер живим у Ванкуверу. Драго ми је да ти се свиђа трејлер за мој филм, надам се да ћеш једног дана видети филм, можда кад будем посећивао Србију. Поздрав, Бормалагурски 03:39, 15. фебруар 2006. (CET)

Хвала[уреди извор]

Хвала. Прича о исламском фундаментализму коју је покренула расправа о карикатурама Мухамеда навела ме је да преведем овај чланак. Поздрав, --Краљевић Марко 10:17, 16. фебруар 2006. (CET)

правопис[уреди извор]

Да, да. У праву си. Има посла.

Категорија[уреди извор]

Па, не мора да се додаје |Надиа. Разлог постојања ове црте и онога иза је да се промени начин сортирања чланка унутар категорије, ако се не стави ништа сортира се као што и јесте назив. Ово се најчешће користи ако је у питању нека особа нпр. Иво Андрић и ако нећемо да га сортира под И него под А онда пишемо ...|Андрић, Иво и онда га сортира под А. Међутим пошто се ово најчешће користи баш у оваквим случајевима (код имена када имају 2 речи у наслову а сортира се по другој, тј. по презимену) неко се досетио и у софтвер убацио могућност да можемо да пишемо само ...|А и да то ради потпуно исту ствар. Дакле, ако је наслов од једне речи, онда овакво сортирање уопште није потребно ;) --Ђорђе Стакић (р) 17:00, 22. фебруар 2006. (CET)

Остава[уреди извор]

Знам, ал` нећу :) тачније мрзи ме, пошто сам тренутно у послу таговања слика редом. -- Челични 00:26, 24. фебруар 2006. (CET)

И ја знам... али сам ову слику нашао на ен: па рек`о да се не смарам са процесом, само ћу да накачим овде. А и спор ми је нет био. Нису неки разлози, али шта је, ту је... Можеш ти да исправиш кривицу. :) --Филип § 00:29, 24. фебруар 2006. (CET)

Уметност старог Египта[уреди извор]

Здраво!

Хајде да се повежемо! У чланку Уметност старог Египта постоје линкови ка историји старог, средњег и новог царства. Међутим, ја нисам успела да пронађем те чланке:( Ако постоје, молим те повежи. Хвала!!!

--Јелена Обрадовић 20:02, 28. фебруар 2006. (CET)

ПС Ја не сматрам ове чланке о уметности завршеним. Имају само најосновније податке и потребно их је допунити.

Позз..Ј

Уметност старог Египта vol2[уреди извор]

Важи, супер, погледаћу... кад стигнем:)

А са чланком уметност старог истока у ствари не знам шта да радим... Или да се брише, или да се у њега само ставе линкови ка чланцима о уметности старог истока:) Мислим, има ту шта да се пише, али ја не могу да се сада бавим тиме.

...Архитектуру. И спремам испит из историје уметности, па сам узела да се овим замајавам:)

Позз..Ј

--Јелена Обрадовић 19:41, 1. март 2006. (CET)

Сад се сетих... Питај Горана да ти позајми једну књигу о животу у старом Египту.

Браво![уреди извор]

Добитник си историјске споменице за рад на чланцима о Антици. Само тако даље!. Више информација на Корисник:Д Орловић/Историјске споменице--Орловић 22:38, 18. април 2006. (CEST)

Корисник:Бормалагурски/ВикиПројекат

ПОЗ[уреди извор]

Није те одавно било. Ја сам већ мислио да си нам побегао. Добродошао назад :) --Јованвб 15:52, 10. јун 2006. (CEST)

Nauchna Fantastika[уреди извор]

Драго ми је да ти се допада. Наравно, далеко је од готовог, али кад буде завршен, биће супер! :)

Ако се занимаш нза научну фантастику, кад портал (двери) буде готов, могао би да се запослиш на њему :)

Али, полако! Док то буде готово, проћи ће још неко време... Иде ми пријемни, па кад то прође...

Поздрав, --Маре 11:26, 27. јун 2006. (CEST)

Prijemni[уреди извор]

Дај Боже, медицину! Пријемни нам је сад у петак, тако да до тада вероватно ништа нећу радити занимљивије на Викију, поготову не портал. Али од суботе дефинитивно крећем сда радом, и мислим да ће двери бити готове и функционалне до среде.

Поз!

--Маре 11:12, 28. јун 2006. (CEST)

Хех, упс :-) -- Борис  Малагурски   бре! 00:46, 1. јул 2006. (CEST)

Шаблон[уреди извор]

Упс, вероватно ми је промакло нешто, извини нисам сигурно намерно, мада не могу да гарантујем пошто се давно десило :). Углавном вратио сам интервикије. --СашаСтефановић 22:26, 6. јул 2006. (CEST)

Exit[уреди извор]

Uuu, meni je odlicno. ;) --Филип 20:57, 9. јул 2006. (CEST)

Антички Египат[уреди извор]

Неко је поред твог чланка написао и овај. Види ако ти шта ваља да искористиш за свој чланак, ако не направи преусмерење.--Милан Јелисавчић (разговор) 16:03, 27. јул 2006. (CEST)

Марија Шарапова[уреди извор]

Слика Шарапове коју си послао нема наведен извор и према томе не може бити покривена доктрином поштене употребе, која ионако није образложена. Важније, друга језичка издања имају довољно слободно доступних слика Марије Шарапове (које можда нису овако привлачне, али шта да се ради). Према томе, молим те убаци у чланак слободну слику која ти се највише допада и онда обриши ову непотребну. --Dzordzm 10:22, 11. децембар 2006. (CET)

Биће да је до мене...[уреди извор]

Мени је изгледа промакао договор на тему Португал/Португалија. Ако сам данас ревертовао корисника који мисли да је Португал а не Португалија баш зато што није постигнут до краја договор, онда ово сада испада шизофрено. Или је теби промакла страна за разговор? --¡¿Кале?! 02:52, 11. јануар 2007. (CET)

IT споменице[уреди извор]

Од данас делим споменице IT Споменице захтев можеш поднети код мене --Fica Blok38 (разговор) 14:39, 16. фебруар 2007. (CET)

Питање[уреди извор]

Да не бих писао на два места, молим те погледај Разговор са корисником:Djordjes#Шаблон:Корисник Викиср. Хвала. --Бране Јовановић, ДГзС <~> 10:09, 25. мај 2007. (CEST)

Египат-потребно[уреди извор]

Пошто сад тренутно припремам испит стари исток расположен сам да допринесем порталу египтологија само не постоји списак потребних чланака. Пошто се интересујете за Стари Египат пошаљите ми списак потребних чланака. --Vojvoda 20:12, 4. јун 2007. (CEST)

Измена политике Администрације[уреди извор]

Обавештавамо Вас да је дошло до промене у политици администрације којом се решава питање великог броја неактивних администратора. По новој политици, која се примењује ретроактивно, неактивни администратор аутоматски губи администраторска овлашћења. Под неактивношћу се сматра невршење администраторских задатака (превођење MediaWiki порука, брисање непотребних чланака, закључавање страница као заштите од вандализама и уређивачких ратова и блокирања неконтруктивних сарадника) у периоду од 18 месеци. Ако у року од 30 дана од дана остављања ове поруке не будете испуњавали наведени услов, сматраће се да сте напустили Википедију и администраторска права ће Вам бити уклоњена. --бот покренут од стране Филипа 21:52, 28. новембар 2008. (CET)

Одузимање администраторских права[уреди извор]

Обавештавамо Вас да ће вам за 5 дана бити одузета администраторска права, у складу са променом политике администрације. Уколико у наредних 5 дана учините неку од администраторских акција (превођење MediaWiki порука, брисање непотребних чланака, закључавање страница као заштите од вандализама и уређивачких ратова и блокирања неконтруктивних сарадника), администраторска права Вам неће бити уклоњена. --бот покренут од стране Филипа 09:44, 23. децембар 2008. (CET)