Разговор са корисником:Тајга

Из Википедије, слободне енциклопедије

Њима на част за сва времена[уреди]

Ma široko ti polje...[уреди]

  +    
    +    

ВП:ДИВА--ЈагодаGaim.svg испеци па реци 01:42, 14. јул 2013. (CEST)


Ti meni nema sta da pises po projektu koji je za tebe antisrpski, a inace siroko ti polje. Uvek ima projekata koji su bolji od sr wiki za tebe. Aut do tada. --Kolega2357 Razgovor 15:32, 16. август 2014. (CEST)

Počastvovan sam citiranjem mojih ličnih zapaža na vašoj udarničkoj korisničkoj stranici. Zaslužili ste značku, špijun godine. Mislim da kao neko ko je na ovom jezčkom projektu napisao preko 3.000 novih članaka i ko je sa tim novim "mladim i poletnim korisnikom Andrijom" do besvesti vodio ratove vraćajući njegove vandalizme imam pravo da vam dodelim tu značku. Mada priznajem da me malo zbunjuje vaše korisničko ime. Tajga kao pojas severne četinarske šume u 21. veku je ipak detaljno istražena, a poenta vašeg bitisanja ovde draga devojko je i dalje misterija. Kolegu Andriju vam toplo preporučavam na vašem divnom sajtu gde je sve sjajno i bajno, a svi mi mrski fašisti i izdajnici duboko u prahu i pepelu vaših mozgova. Sve najbolje draga devojko. Poslao bih vam cveće, ali adresu ne znam. Da vam šaljem poljubac, ne znam dal' smem, možda ste maloletni, a to je znate protivzakonito. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 23:58, 6. јун 2015. (CEST)

Кад смо већ код културе прилично је културно читати туђе разговоре који те се не тичу. И скини ми се с грбаче већ једном, постајеш досадна. А о тамо неким својим фобијама расправљај са својом благодејствујушчом рушилачком екипом --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 20:35, 27. август 2015. (CEST)

Блок - илити злупотреба админ права за обрачунавање са неистомишљеницима, негирање геноцида, инспирација говора мржње на пројекту, обезвређивање труда и рада других уредника на слободној енциклопедији на којој се каже да заједница, које нема, одлучује о свему, corpus delicti[уреди]

Блокирана си због троловања и вређања. Игноришем те, дођеш још да вређаш и тролујеш. Немој себи ласкати да си ти уопште расправљала о историји, јер ниси. Теби није стало до истине, теби су ти људи само статистика. -- Bojan  Razgovor  17:40, 11. април 2015. (CEST)

Опомена[уреди]

Провокације и покушај стварања рушилачке атмосфере овде (по ко зна који пут са твоје стране) биће санкционисане. Или ћеш да радиш поштујући правила која важе за све или ћеш да идеш одавне. На теби ја да одлучиш. Иако већ дугоо времена настојим да игноришем твоје провокације, с временом постаје то много мучно, а веруј ми да ти дива стајл ни најмање не приличи. И ти и твој колега Немања уколико имате неле политичке ставове да износите знате где треба да се обратите, овде сте дефинитивно на погрешном месту. Да резимирам, сматрај ову поруку последњом јавном опоменом, а следећа опомена значит ће и конкретне потезе. Лаку ноћ и пријатно. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 01:39, 8. фебруар 2016. (CET)

Ајд да се не правимо наивни. Врло добро знаш да ти никада нисам вратио ни једну једину измену на члацима, нити било који од твојих доприноса у тим истим чланцима сматрао вандалским или недоличним. Ово се односи на активности ван чланака. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 13:26, 9. фебруар 2016. (CET)

Колико год се теби или било коме другом чинило другачије, ја заиста желим википедији на српском језику све најбоље. И волео бих када би сви уредници схватили да овде треба да се бавимо чланцима, а не да ове странице служе за приватне преписке, изношење неких личних ставова и слично. Ово је енциклопедија и сви уредници би требали и да се понашају у складу са реномеом те речи и да схвате која је привилегија бити уредником нечега што се зове енциклопедија. Туцимо се чињеницама, а не заједљивим коментарима (не кажем да су такви искључиво твоји, говорим уопштено) --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 00:56, 10. фебруар 2016. (CET)

Тема је твоја нетрпељивост према мени и шта је до тога довело. Но како год, надам се да више неће бити разлога да дискутујемо о било чему што нема везе са самим чланцима. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 17:15, 10. фебруар 2016. (CET)

Добила си опомену. Засад ти је то доста.--Владимир Нимчевић (разговор) 23:57, 11. фебруар 2016. (CET)

Блокада[уреди]

Због константног спамовања и провоцирања блокирана си на недељу дана. Свачије, па и моје стрпљење има границу --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 00:28, 2. јун 2016. (CEST)

Па можеш и заувек, ако ти тако више одговара.--Тајга (разговор) 00:43, 2. јун 2016. (CEST)

Сад ћеш већ на мало дужу паузу, јер ово је већ безобразлук. Очито је да ти је једини смисао доласка овде провоцирање. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:49, 4. јун 2016. (CEST)

Блокада[уреди]

Постави још једном те увреде на рачун других уредника на своју страницу добићеш трајан блок. Ионако овде глуматаш увређену младу и користиш сваку могућу прилику да провоцираш и вређаш. Или пиши чланке и понашај се као и сви остали уредници или спакуј ствари и довиђења. --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 22:25, 14. септембар 2016. (CEST)

Блокирана си на месец дана због личних напада и вређања других уредника. Ко не зна да ради у колективу у истом му и није место. Хвала на пажњи и пријатно --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 21:33, 28. септембар 2016. (CEST)

Чланци[уреди]

Ћаос. Баш супер сређујеш динаре. Штета што још увек нема статус сјајног (мислим на српски динар), а чланци који су знатно краћи (погледај Саундову подстраницу) имају. Нешто баш нисам много активан у уређивању, мада сам мало више у патролирању. Не знам где у шта да распоредим, кад ћу шта. Имам бота, па ми је сад и лакше да вршим измене у већем броју страница одједном. Сад се бавим патролирањем углавном. Мада, сад узех да видим шта ми остало да пређем код Словачких насеља.. Face-smile.svg Само да се заврши ЦЕЕ, идем на двонедељни вики-одмор. Сад за први мај сам био недељу дана, са мањом активношћу. Жао ми је што уклањаш леп садржај са сзр и остављаш само оне ружне ствари да те подсећају. Zoranzoki21 (разговор) 00:46, 10. мај 2017. (CEST)

Кренух са дељењем споменица. Не могу да издржим да ти не дам једну, али испунићу ти жељу и нећу ти је дати. Zoranzoki21 (разговор) 22:46, 18. мај 2017. (CEST)