Разговор са корисником:Челични

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, Челични. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Челични. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитајте следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитајте важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад!

--Милош Ранчић (разговор) 23:38, 14. фебруар 2006. (CET)

Шизофренија[уреди извор]

Постао си подељена личност! Ужас! Доктор Џекил и Мистер Хајд! Ивица и Марица! -- JustUser  JustTalk 00:29, 15. фебруар 2006. (CET)

Горане?[уреди извор]

Јеси ли то ти??? :) Ако јеси, немој да те неко оптужи за ово. :)))) Срђан Весић 02:12, 15. фебруар 2006. (CET) А сад тек видим да си то и написао... :) аЛи чему? Срђан Весић 02:14, 15. фебруар 2006. (CET)

Честитамо...[уреди извор]

...постали сте мајка :-)} --Бране Јовановић 10:10, 15. фебруар 2006. (CET)

Хм[уреди извор]

„There is a lot of sick people in this town.“ --Црни Бомбардер!!! (†) 12:14, 15. фебруар 2006. (CET)

Слике[уреди извор]

Ако су јв или под гну лиценцом, можеш их ставити на Оставу. Срђан Весић 00:25, 24. фебруар 2006. (CET) Ок. Понуђен к`о почашћен. :) Срђан Весић 00:28, 24. фебруар 2006. (CET)

Хм, Челични?[уреди извор]

На руском - Стаљин! --Goldfinger 15:47, 7. март 2006. (CET)

Две слике[уреди извор]

Ало, ти имаш две слике у галерији википедијанаца а то је ПРОТИВЗАКОНИТО. Немој да ти ставим слику Памеле Андерсон, јел јасно. Онда ни Покрајац неће моћи да те спаси!! Хм... у ствари... можда ти и јеси Покрајац... --@1@ 00:17, 17. март 2006. (CET)

Јебага...[уреди извор]

Знам да је дугачко на једну страну,ал` сам побрк`о на коју.К`врагу,можда сазнаш нешто ново. (Нпр. да си становник Хумског царства и 7652. у наследном реду за престо,мада се уз помоћ новог масакра на Поповом пољу или државног удара можеш попети и до врха те лествице,али као што смо имали прилике да сазнамо,тамо се људи доста кратко завршавају и што би рек`о Рамбо:„`Тицо што љубиш звијезде,склопи криииииилаааааааа“(тј. „Под којим углом летиш у небјеса,под тим те чека хладна требјеса“).) Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 04:46, 16. фебруар 2008. (CET)

И било је време[уреди извор]

да онај застрашујући текст замениш и мислим да би Кале додао нешто типа: `у конструктивном духу којим овај пројекат одише`. Ево, да страна не зврји онако празна, дадох ти споменицу (једину која би иоле одговарала под датим околностима).--MetodicarCrystal xedit.pngПиши! 02:03, 8. јун 2008. (CEST)

Ма не замерам ја то, наставници би иначе требало да су толерантни према различитим погледима на свет и политику (мада, нажалост, добар део мојих колега то баш и не практикује), али текст јесте био застрашујућ, посебно мени који баш не одишем храброшћу (за разлику од пројекта који одише конструктивношћуFace-grin.svg). Хвала за круг, а што се тиче ‘пива‘, њихову музику не слушам, али поштујем.—MetodicarCrystal xedit.pngПиши! 12:08, 8. јун 2008. (CEST)