Разговор са корисником:178.149.44.254

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, 178.149.44.254. Добро дошли на Википедију на српском језику!

Непознати корисниче под IP адресом 178.149.44.254, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете нерегистровани — није проблем, Ви и даље можете да доприносите, али са ограничењима у односу на регистроване кориснике. Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

--Soundwaweserb (разговор) 12:46, 13. септембар 2013. (CEST)

Анонимац[уреди]

Ја бих вас позвао да се пријавите на Википедију и уређујете са својим корисничким именом као и сви остали, не само да посматрате и цијените туђе коментаре. Више ћете дати доприноса ако уређујете, него што хвалите некога. Поздрав. --Жељко Тодоровић (разговор) 17:22, 15. септембар 2013. (CEST) с. р.