Разговор са корисником:178.220.202.28

  Добродошлица
  Корисниче иза IP адресе 178.220.202.28, добро дошли на Википедију на српском језику!

  Драго ми је што сте допринели ширењу слободног знања и надам се да ћете наставити да уређујете. Слободно можете остати нерегистровани. Међутим, регистрација је бесплатна и пружа многе погодности (нпр. могућност отпремања датотека, уређивања заштићених страница и прилагођавања властитих поставки). Осим тога, пошто отворите налог, Ваша IP адреса више неће бити јавно видљива.

  Ако имате било каквих питања, слободно ми се обратите или оставите поруку на страници Википедија:Трг/Помоћ.

  Деблокирање[уреди извор]

  Octagon delete.svg
  Захтев блокираног корисника да буде деблокиран размотрио је један од администратора и захтев је одбијен. Остали администратори могу такође да преиспитају блок, али не би требало да га мењају осим ако за то не постоји добар разлог (видети правила блокирања). Ова одлука не треба да се брише док је блок на снази.

  178.220.202.28 (историја блокирањаактивни блоковиглобални блоковиаутоматски блоковидоприносиобрисани доприносиисторија креирања корисникаизмена блокадеблокирање)


  Образложење захтева:

  Овде образложите захтев за деблокирање. 178.220.202.28 (разговор) 22:40, 3. август 2021. (CEST)Одговори[одговори]

  Захтев је одбијен:

  Поштовани, одбијам Ваш захтев да деблокирање, јер нисте навели образложење. Уколико и даље сматрате да би требало деблокирати Вашу ИП адресу, замолио бих Вас да поднесете нови захтев, али са образложењем. Срдачан поздрав, --Kizule (разговор) 00:35, 4. август 2021. (CEST)Одговори[одговори]