Разговор с корисником:178.222.165.156

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Добро дошли на Википедију


Непознати корисниче под ИП бројем 178.222.165.156, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете анонимни − није проблем, али би било добро ради комуникације и ради разликовања од вандала, да барем напишете своје име или надимак на страници: "Корисник:178.222.165.156". Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Термин "југословенски"[уреди извор]

  • Tvrdite da je SFRJ nastavila da postoji u istim granicama i sa istim stanovništvom kao Kraljevina SHS? Običan pogled na kartu bi verujem mogao da uveri u suprotno. Što se tiče "istosti" stanovništva, pa ono mora biti da se promenilo - barem zbog rata, zar ne?
  • Kad pominjete pitanje o Kosovu, ono je postavljeno jer ste ga Vi u diskusiju uvukli:

да би потом дошло до одвајања (сецесије) Црне Горе, па ако хоћете и Косова,

To šta ja hoću ne znam zašto bi bilo Vama bitno - zato sam Vam i postavio pitanje, jer možda je važan razlog zašto je bitno.
  • Zašto mislite da neko osporava kulturno nasleđe bivših SFRJ, FNRJ ili DFJ republika? Zar ne mislite da je takođe važno i nasleđe pojedinih banovina iz Kraljevine? Inače, ako se ne uključe i filmovi iz perioda posle 1992, zar ne mislite da bi se time osporilo kulturno nasleđe republika iz SRJ? Ko će o njemu da se stara? Možda doduše mislite da o njemu ne treba niko da se stara.
  • Zašto brinete o eventualnoj netačnoj slici u glavi nekog čitaoca povodom ovog spiska umesto na primer o tačnoj slici?
  • Prema ovoj izmeni prvi urednik ovog spiska je već pomenuti korisnik, a ne anonimni urednik. Inače, ja nastojim da se konsultujem sa Vama, ali zbog nečega nam to ne ide od ruke. Saglasan sam: tačnost je naravno ono čemu treba da težimo.
--СлободанKovačevićбиблброKS 09:12, 27. октобар 2011. (CEST)[одговори]