Разговор са корисником:178.223.86.173

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Поздрав, 178.223.86.173. Добро дошли на Википедију на српском језику!

Непознати корисниче под IP адресом 178.223.86.173, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете нерегистровани — није проблем, Ви и даље можете да доприносите, али са ограничењима у односу на регистроване кориснике. Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Рат изменама[уреди извор]

Предложено је закључавање странице због рата изменама. Више пута је наглашено због чега се измене враћају, а пошто не вреди, такав корак је неминован. Постоји Правило о три враћања, које је прекршено. Уколико постоје другачији наводи, то је могуће додати у наставку текста, а извор искористити као референцу за конкретне тврдње. На такав начин ће измене бити валидне. Брисање референцираних навода, под условом да извори прате тврдње из текста, сматрају се вандализмом. --Lotom (разговор) 11:28, 17. мај 2019. (CEST)

Познато је то мени добро. Само не видим на који начин ти доприносиш да се то испоштује. Тако што ћеш да додаш једну спољашњу везу и обришеш 5 унутрашњих, сигурно нећеш. Мене баш нешто и не занима да пишем о дотичном, а ти ако хоћеш, можеш, под условом да су такве измене у складу са правилима. Ако ти је потребна помоћ око тога, имаш на страни за разговор неке смернице које можеш да следиш. Дакле, ако имаш изворе и воље да радиш, изволи. --Lotom (разговор) 12:09, 17. мај 2019. (CEST)
Већ сам ти написао да ме „дело“ дотичног не занима, нити имам инсприрацију да пишем о њему. Ако хоћеш и умеш да пишеш, онда не пребацуј посао неком другом. Можеш слободно да пишеш, ако је то у складу са правилима и смерницама. --Lotom (разговор) 12:33, 17. мај 2019. (CEST)