Разговор са корисником:213.149.159.237

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Добро дошли!

Здраво, 213.149.159.237, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли!

Креолизација[уреди извор]

Читам овај нови чланак о креолизацији, и изгледа да нема везе са наводним извором. Изгледа да имате мишљење да одређени балкански језици су примери креолизације, и то изгледа да то видите као негативну карактеристику. Прочитао сам извор и не видим да исти подржава ни једну једину реченицу у Вашем чланку. Молим Вас да поштујете правила писања енциклопедијских чланака и да не уносите Ваше личне ставове и оргинално истраживање. Ђидо (разговор) 09:22, 31. јул 2019. (CEST)

Превођење путем машинског преводиоца[уреди извор]

Поштовани, замолио бих Вас да припазите мало када пишете/преводите чланке да реченице и речи буду коректне граматички на српском језику. Срдачан поздрав, --Zoranzoki21 (разговор) 21:55, 14. септембар 2019. (CEST).

Титоизам[уреди извор]

Категорија:Титоизам је већ поткатегорија Категорије:Јосип Броз Тито и не треба је стављати у чланке где се налази Категорија:Јосип Броз Тито. --Pinki (разговор) 12:05, 19. септембар 2019. (CEST)