Разговор са корисником:24.135.65.189

Из Википедије, слободне енциклопедије
Поздрав, 24.135.65.189. Добро дошли на Википедију на српском језику!

Непознати корисниче под IP адресом 24.135.65.189, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете нерегистровани — није проблем, Ви и даље можете да доприносите, али са ограничењима у односу на регистроване кориснике. Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

--Zoranzoki21 (разговор) 16:12, 17. новембар 2017. (CET)

Претпреглед[уреди]

Желим да Вам се захвалим за доприносе Википедији. Међутим, препоручујем Вам да користите дугме Прикажи претпреглед пре снимања измена. Ово Вам помаже да пронађете грешке уколико сте их направили и спречава загушење скорашњих измена и историје измена. Хвала још једном. --Zoranzoki21 (разговор) 17:39, 18. новембар 2017. (CET)

Претпреглед[уреди]

Желим да Вам се захвалим за доприносе Википедији. Међутим, препоручујем Вам да користите дугме Прикажи претпреглед пре снимања измена. Ово Вам помаже да пронађете грешке уколико сте их направили и спречава загушење скорашњих измена и историје измена. Хвала још једном. --Милићевић (разговор) 21:27, 27. фебруар 2018. (CET)

Добродошао[уреди]

Поздрав друже и добродошао на Википедију. Било би добро када би се регистровао и наставио да уређујеш Википедију, а могао би се и ангажовати у оквиру Тима за НОБ, пошто видим да те интересују ти чланци. --Pinki (разговор) 22:57, 25. март 2018. (CEST)