Разговор с корисником:5.43.72.55

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Добро дошли![уреди извор]

Здраво, 5.43.72.55, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли!

5.43.72.55 (разговор) 21:42, 26. септембар 2020. (CEST)[одговори]

Članak Turbe (mauzolej)[уреди извор]

Na članku o turbetu, u galeriji stavi podnaslov turbeta u Bosni i Hercegovini, jer ga sada posle tvoje izmene nema. I izbaci šablon da je potrebna referenca iz pasusa gde se nalazi tvrdnja Amre Hadžimuhamedović (vezano za predstavu raja), jer je data referenca na kraju pasusa. Ona pokriva i tu rečenicu. Nisam svaku rečenicu refcerencirao jer je to suludo. — ANTI_PRO (разговор) 15:32, 26. септембар 2020. (CEST)[одговори]

Inače posve su ok tvoje izmene u članku o sahat-kuli. Cela ta diskusija oko banjalučki/banjolučki je prenapumpana. Banjalučki je termin novijeg vremena, dok je banjolučki termin koji se nalazi u starijoj literaturi. Svejedno je, bar meni. Inače, ponovo bi ga kandidovao u paketu kad završim članak o Ferhadiji.

Izmene za grb SFRJ još nisam pregledao, pa se javljam kad to pregledam. Poz — ANTI_PRO (разговор) 15:40, 26. септембар 2020. (CEST)[одговори]

@Ivan VA: Bio je dupliran naslov tog pododjeljka i ja sam uklonio to dupliranje; problem što se nije ispisivalo je jer tag gallery kod prethodnog pododjeljka nije bio zatvoren. Izbacio sam taj šablon, s tim da meni ta tvrdnja izgleda suluda.
Ako izgledaju OK, onda je trebalo da ih vratiš; tvoj izbor svakako... Ja ću ih vratiti ili pokušati vratiti (unosom i tvog sfn dodatka) kad istekne zaključavanje.
5.43.72.55 (разговор) 21:42, 26. септембар 2020. (CEST)[одговори]

Dao sam ti odgovor ovde. — ANTI_PRO (разговор) 22:25, 1. фебруар 2021. (CET)[одговори]