Разговор са корисником:79.101.199.221

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Измене[уреди извор]

Здраво. Измену коју сте направили на чланку Сабахудин Билаловић сам случајно поништио, извињавам се. Нема потребе за узбуђавањем и иронијом. А измену на страници Марин Розић поништио сам из разлога што нема потребе да додајеш везу ка чланку СФРЈ, кад је већ постојао шаблон  СФРЈ. Поздрав! --Марко Раденковић (разговор) 18:40, 12. јануар 2015. (CET)

У свим шаблонима држава стоји и њихова застава, не разумем шта шкоди да ту стоји застава СФРЈ, у много много других чланака о некој особи то стоји. Што се тиче последње измене коју сам поништио, то сам урадио због поновног уклањања шаблона, и молим Вас да не уклањате шаблоне више. Ви сте поново додли категорију Кошаркаши Цедевите и сад је све у реду. Такође, да напоменем да аутор чланака на Википедији не поседује никаква ауторска права над њим, и свако има право да мења садржај чланка у било којој мери док год су измене конструктивне. Да, нисам неки стручњак што се тиче кошаркаша и нећу ићи дубље у измене тих чланака, али ћу свакако наставити да прегледавам измене као патролер, исправљати их ако нису добре, дтехнички дорађивати итд. Поздрав и срећно у даљем раду. --Марко Раденковић (разговор) 18:59, 12. јануар 2015. (CET)

Ја свачији конструктиван рад поштујем и драго ми је што се трудите да помогнете Википедији на српском језику и сконтао сам о чему причате, све је у реду, а немам намеру да отерам било кога с овог пројекта. Те „небитне глупости“ су чисто техничког карактера, иначе свака част за чланке. --Марко Раденковић (разговор) 19:18, 12. јануар 2015. (CET)