Разговор са корисником:89.216.56.3

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Претпреглед[уреди извор]

Желим да Вам се захвалим за доприносе Википедији. Међутим, препоручујем Вам да користите дугме Прикажи претпреглед пре снимања измена. Ово Вам помаже да пронађете грешке уколико сте их направили и спречава загушење скорашњих измена и историје измена. Хвала још једном. --Милићевић (разговор) 20:15, 11. децембар 2015. (CET)

Потписи[уреди извор]

На Википедији је устаљен обичај да се при остављању коментара на страницама за разговор увек дода потпис на крају поруке. Ово се ради дописивањем --~~~~ на крају коментара, а исти ефекат се постиже притиском на одговарајуће дугме у горњем панелу (Insert-signature.png). Ово не важи и за чланке, на којима не треба остављати потписе. За више информација погледајте Википедија:Потпис. --Милићевић (разговор) 16:04, 12. децембар 2015. (CET)

Uređivanje[уреди извор]

Nemojte uklanjati reference iz članaka, unositi bespotrebne razmake između paragrafa, i sl. Ista pravila važe za sve urednike. --Dcirovic (разговор) 02:01, 31. децембар 2016. (CET)


Размаци су унесени како би се одвојиле слике и груписале на прави начин.

Претпреглед[уреди извор]

Желим да Вам се захвалим за доприносе Википедији. Међутим, препоручујем Вам да користите дугме Прикажи претпреглед пре снимања измена. Ово Вам помаже да пронађете грешке уколико сте их направили и спречава загушење скорашњих измена и историје измена. Хвала још једном. --Милићевић (разговор) 17:14, 1. јануар 2017. (CET)

Руска интервенција у Сирији[уреди извор]

Ko god da si druškane, svaka ti čast za ovaj članak i Bitku za Alepo. Ja sam hteo da ga uradim za koji dan, ali vidim da nema potrebe. Sve je odlično odradjeno. :) --Baba Mica (разговор) 01:02, 2. јануар 2017. (CET)

Копирање са других сајтова...[уреди извор]

... у принципу није дозвољено, јер су ти текстови/слике најчешће заштићени ауторским правом, а Википедија нема право да их објављује без експлицитне дозволе сајта (коју треба прво тражити, добити, па тек онда поставити текст/слику). Поред тога, текстови најчешће нису писани у енциклопедијском стилу и као такви само праве посао другим википедијанцима који морају да их сређују. Најпродуктивнији начин на који можете допринети Википедији јесте да сами напишете текст на основу неколико независних и неутралних извора. Добро би било да, пре него што почнете да уређујете, прочитате шта је Википедија и шта Википедија није. Уколико имате још питања, можете да их поставите на неком од Тргова. --Милићевић (разговор) 21:48, 4. јануар 2017. (CET)


Милићевићу, те слике нису копиране са неких сајтова већ су преузете са википедије тако да не видим разлог да их неко брише.

www.drugisvetski.com/tompson.html --Милићевић (разговор) 21:58, 4. јануар 2017. (CET)


Текст јесте са тог сајта али су слике искључиво са википедије, уосталом на том сајту се нико неће љутити што неко користи њихов текст јер служи искључиво у едукативне сврхе.