Разговор са корисником:95.180.46.127

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, 95.180.46.127. Добро дошли на Википедију на српском језику!

Непознати корисниче под IP адресом 95.180.46.127, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете нерегистровани — није проблем, Ви и даље можете да доприносите, али са ограничењима у односу на регистроване кориснике. Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Везе[уреди]

Замолио бих Вас да не уклањате везе ка непостојећим чланцима, јер ће и они једног дана надам се постојати. Такође, неморате ка да додајете везе ка сваком постојећем чланку (нпр. године, понављање веза у истом одељку, итд.). Поздрав! Face-smile.svgВЛАДА да? 19:40, 27. март 2019. (CET)