Разговор са корисником:AcamicamacaracaBot

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, AcamicamacaracaBot. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, AcamicamacaracaBot. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Молимо Вас да одвојите мало времена и прочитате следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Молимо Вас да се потписујете на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад прозора за прављење измена — то даје ваше име, тренутно време и датум. Такође, молимо Вас да се не потписујете у чланцима.

За слање слика на Википедију, молимо Вас да прочитате:

Пре него што почнете с уређивањем чланака, молимо Вас да прочитате важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад!-- Dcirovic (разговор) 23:59, 8. април 2018. (CEST)

PLease don't[уреди]

I got a notification today as a result of this edit.

Unfortunately it is 13 years out of date. Best not to subst these old talk templates.

Rich Farmbrough (разговор) 17:22, 26. фебруар 2019. (CET)

Same here  « Saper // @razgovor »  07:47, 1. март 2019. (CET)
@Acamicamacaraca: Слажем се да не требаш радити такве измене, поготово не масовно. Мада такође не разумем разлог ових радњи. Поздрав! --Zoranzoki21 (разговор) 05:03, 2. март 2019. (CET)

Кавај Ленард[уреди]

Бот је почетком године Каваја Ленарда прекрстио у Каваја Леонарда. Верујем да је ово грешком одрађено, пошто нигде нема извора да се презиме овог играча изговара Леонард. 109.93.175.233 (разговор) 19:25, 19. јун 2019. (CEST)

Poziv[уреди]

Vass poziv ovo je za mene velika ccast/posstovanje/dostojanstvo i radost. (Latinica je za mene mnogo lagcce da pissem/ccitam). Mnogo volim muziku rok i narodnu i ovu "medzu njima" iz ex-Ju strane. Mnogo mi se svidja jezik(-ci) (srpsko)-(hrvatski). Ja sam stranac, jezici su moje hobby, mada ex-Ju strane muzika... Joss jedna lepa hvala za poziv i puno pozdrava - M.Tomma (разговор) 15:57, 13. јул 2019. (CEST) (oprostite jezikove gresske)