Разговор са корисником:Dilic

Из Википедије, слободне енциклопедије

Молба[уреди]

Здраво ! Молим вас, погледајте чланак о косовском боју на руској вики. Данас почело је гласање о њему, можда биће изабран као добар чланак. А знамо ми сви да ова тема је веома значајна за српску историју. Пуно поздрава ! Соколрус (разговор) 17:13, 8. јануар 2013. (CET)

Поззз. Чланак већ је изабран као добар :) Живело српско Косово ! Сад осим осталих чланака о Србији радим на чланцима о Првом српском устанку и НАТо бомбардовању. Морам и њих да ставим у "добри". Пуно поздрава ! Соколрус (разговор) 19:52, 3. март 2013. (CET)

![уреди]

Zdravo ! Do 10 februara u Srbiji sam. Bilo je bih meni drago ako bih smo se upoznali. Puno pozdrava ! Соколрус (разговор) 12:22, 2. фебруар 2013. (CET)

Jesam Rus pa sada sam u Vojvodini. Ne znam da li bicu u Nisu pa javicu se. Puno pozdrava ! Соколрус (разговор) 01:24, 5. фебруар 2013. (CET)

Арнауташи[уреди]

Да ли би Ваше поглавље о Арнауташима у чланку Албанизација могли да напишете као посебан чланак?

Slike[уреди]

Поздрав. Видим да качиш слике заштићене ауторским правима и погрешно их лиценцираш. Уколико наставиш са том праксом бићеш блокиран. Молим те да средиш слике које си послао и поставиш одговарајућу лиценцу. Не можеш писати да си ти власник слика које ниси сам сликао и које скидаш са интернета. --Јован Вуковић (р) 14:02, 6. мај 2013. (CEST)

Шаблон Словенска племена[уреди]

Здраво. Мало сам допунио овај шаблон о словенским племенима који си ти направио: [1]. Поделио сам племена у шаблону на јужне, источне и западне Словене, али у литератури коју имам нема назива неких словенских племена која си ти ставио у шаблон. Зато сам та племена ставио под "разна племена". Да ли би ти могао да поново консултујеш литературу коју си користио за то и да та племена из списка "разних племена" разврсташ међу јужне, источне или западне Словене? PANONIAN (разговор) 13:09, 18. јануар 2014. (CET)

ОК, мислим да сам скоро све називе успео да идентификујем и разврстам, осим ова два: [2] (Вараби и Велетићи). Да ли си ти тај шаблон правио по узору на овај са руске википедије: [3]. На које руске називе се односе та два имена? PANONIAN (разговор) 11:55, 19. јануар 2014. (CET)


Nuvola filesystems services-gray.svg На страни Википедија:Гласање/Википедијанац 2017. године је покренуто гласање за Википедијанца 2017. године.

- Vlada talk 18:19, 28. децембар 2014. (CET)

Послао сам ти пп! --CarRadovan (разговор) 23:06, 14. март 2015. (CET)

Прочитај мејл!

Шаблон[уреди]

Поздрав! Видим да пишеш о манастирима, па рекох да ти кажем да имаш шаблон за манастир види, а ево како изгледа у једном чланку, сматрам да ће чланак изгледати боље!--Zmaj123 (разговор) 13:19, 15. април 2015. (CEST)

Еразмо Формијски[уреди]

Поздрав. Видим да си написао чланак Еразмо Формијски. Међутим чланак о светитељу већ постоји. Не можеш чланак који већ постоји само преусмерити на нов чланак који си управо направио. Треба урадити обрнуто, чланак који си направио уклопи у већ постојећи... --Јованвб (р) 16:15, 17. јул 2015. (CEST)


Офпедија: Месец Википедије уживо[уреди]

Здраво, да ли заинтересован да учествујеш у Офпедији? :) Први састанак ће бити сутра (10.09.) а наредна два 20. и 27. септембра у канцеларији Викимедије Србије (Булевар краља Александра 20, пети спрат). У питању су три тематска окупљања ради упознавања, дружења али и приче о томе како да заједно унапредимо Википедију. Прва тема је „Како да нам Википедија буде пријатније место за боравак?” а сваку наредну ћемо откривати након окупљања. :) --IvanaMadzarevic (разговор) 15:01, 9. септембар 2015. (CEST)

Нарцис Јерусалимски[уреди]

Било би добро да прво напишеш овај чланак, а онда да урадиш преусмјеравања. ----Радован Crown Serbian Empire (modern version).pngразговор 10:06, 11. септембар 2015. (CEST)

[[Категорија:Покрштавање Словена]][уреди]

И шта сад? :)) Које да бришем? Покрштавање Словена или Христијанизација Словена? Кад си већ преусмеравао, могао си пребацити чланке из једне категорије у другу. Овако имам две категорије, с тим што је једна преусмерење ка другој.--Владимир Нимчевић (разговор) 20:01, 20. септембар 2015. (CEST)


Позивница за Википројекат Жене[уреди]

Katarina Ivanovic, Autoportret v.jpg Здраво!
Жељели смо да Вам скренемо пажњу да је основан Википројекат Жене који има за циљ побољшање чланака о женама на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, само кликните овдје!
Хвала! Soundwaweserb (разговор) 22:12, 22. септембар 2016. (CEST)

Зограф[уреди]

Да ли је икако могуће сазнати шта се налази на Датотека:Zograflongin.jpg и одакле је?--Тајга (разговор) 15:31, 12. октобар 2017. (CEST)