Разговор са корисником:Dilic

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Молба[уреди]

Здраво ! Молим вас, погледајте чланак о косовском боју на руској вики. Данас почело је гласање о њему, можда биће изабран као добар чланак. А знамо ми сви да ова тема је веома значајна за српску историју. Пуно поздрава ! Соколрус (разговор) 17:13, 8. јануар 2013. (CET)

Поззз. Чланак већ је изабран као добар :) Живело српско Косово ! Сад осим осталих чланака о Србији радим на чланцима о Првом српском устанку и НАТо бомбардовању. Морам и њих да ставим у "добри". Пуно поздрава ! Соколрус (разговор) 19:52, 3. март 2013. (CET)

![уреди]

Zdravo ! Do 10 februara u Srbiji sam. Bilo je bih meni drago ako bih smo se upoznali. Puno pozdrava ! Соколрус (разговор) 12:22, 2. фебруар 2013. (CET)

Jesam Rus pa sada sam u Vojvodini. Ne znam da li bicu u Nisu pa javicu se. Puno pozdrava ! Соколрус (разговор) 01:24, 5. фебруар 2013. (CET)

Арнауташи[уреди]

Да ли би Ваше поглавље о Арнауташима у чланку Албанизација могли да напишете као посебан чланак?

Slike[уреди]

Поздрав. Видим да качиш слике заштићене ауторским правима и погрешно их лиценцираш. Уколико наставиш са том праксом бићеш блокиран. Молим те да средиш слике које си послао и поставиш одговарајућу лиценцу. Не можеш писати да си ти власник слика које ниси сам сликао и које скидаш са интернета. --Јован Вуковић (р) 14:02, 6. мај 2013. (CEST)

Шаблон Словенска племена[уреди]

Здраво. Мало сам допунио овај шаблон о словенским племенима који си ти направио: [1]. Поделио сам племена у шаблону на јужне, источне и западне Словене, али у литератури коју имам нема назива неких словенских племена која си ти ставио у шаблон. Зато сам та племена ставио под "разна племена". Да ли би ти могао да поново консултујеш литературу коју си користио за то и да та племена из списка "разних племена" разврсташ међу јужне, источне или западне Словене? PANONIAN (разговор) 13:09, 18. јануар 2014. (CET)

ОК, мислим да сам скоро све називе успео да идентификујем и разврстам, осим ова два: [2] (Вараби и Велетићи). Да ли си ти тај шаблон правио по узору на овај са руске википедије: [3]. На које руске називе се односе та два имена? PANONIAN (разговор) 11:55, 19. јануар 2014. (CET)


Nuvola filesystems services-gray.svg На страни Википедија:Гласање/Википедијанац 2017. године је покренуто гласање за Википедијанца 2017. године.

- Vlada talk 18:19, 28. децембар 2014. (CET)

Послао сам ти пп! --CarRadovan (разговор) 23:06, 14. март 2015. (CET)

Прочитај мејл!

Шаблон[уреди]

Поздрав! Видим да пишеш о манастирима, па рекох да ти кажем да имаш шаблон за манастир види, а ево како изгледа у једном чланку, сматрам да ће чланак изгледати боље!--Zmaj123 (разговор) 13:19, 15. април 2015. (CEST)

Еразмо Формијски[уреди]

Поздрав. Видим да си написао чланак Еразмо Формијски. Међутим чланак о светитељу већ постоји. Не можеш чланак који већ постоји само преусмерити на нов чланак који си управо направио. Треба урадити обрнуто, чланак који си направио уклопи у већ постојећи... --Јованвб (р) 16:15, 17. јул 2015. (CEST)


Офпедија: Месец Википедије уживо[уреди]

Здраво, да ли заинтересован да учествујеш у Офпедији? :) Први састанак ће бити сутра (10.09.) а наредна два 20. и 27. септембра у канцеларији Викимедије Србије (Булевар краља Александра 20, пети спрат). У питању су три тематска окупљања ради упознавања, дружења али и приче о томе како да заједно унапредимо Википедију. Прва тема је „Како да нам Википедија буде пријатније место за боравак?” а сваку наредну ћемо откривати након окупљања. :) --IvanaMadzarevic (разговор) 15:01, 9. септембар 2015. (CEST)

Нарцис Јерусалимски[уреди]

Било би добро да прво напишеш овај чланак, а онда да урадиш преусмјеравања. ----Радован Crown Serbian Empire (modern version).pngразговор 10:06, 11. септембар 2015. (CEST)

[[Категорија:Покрштавање Словена]][уреди]

И шта сад? :)) Које да бришем? Покрштавање Словена или Христијанизација Словена? Кад си већ преусмеравао, могао си пребацити чланке из једне категорије у другу. Овако имам две категорије, с тим што је једна преусмерење ка другој.--Владимир Нимчевић (разговор) 20:01, 20. септембар 2015. (CEST)


Позивница за Википројекат Жене[уреди]

Katarina Ivanovic, Autoportret v.jpg Здраво!
Жељели смо да Вам скренемо пажњу да је основан Википројекат Жене који има за циљ побољшање чланака о женама на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, само кликните овдје!
Хвала! Soundwaweserb (разговор) 22:12, 22. септембар 2016. (CEST)

Зограф[уреди]

Да ли је икако могуће сазнати шта се налази на Датотека:Zograflongin.jpg и одакле је?--Тајга (разговор) 15:31, 12. октобар 2017. (CEST)

Поглед на гласање[уреди]

Здраво, видео сам да си раније био активан и на енглеској Википедији, па ако будеш имао времена баци поглед на енглеску верзију чланка Прогон православних хришћана, односно на енглеску страницу за разговор при том чланку, пошто је тамо у току гласање о очувању тог чланка у пуном обиму. Наиме, група албанских корисника је недавно на енглеској Википедији покушала да избрише читав тај чланак, па када им тај предлог није прошао онда су кренули да бришу читава поглавља, на пример о страдању СПЦ на Косову и Метохији. Сада се противе да се чланку врати пуни обим, пошто им сужени облик наслова одговара као изговор за даља брисања, тако да је сваки глас битан, буквално. Зато би требало подржати предлог да чланак добије најшири могући наслов за све облике анти-православне пропаганде и прогона, што се на енглеском језику, према званичној терминологији коју примењује ФБИ, означава као "Anti-Eastern Orthodox sentiment" или "Anti-Eastern Orthodoxy". На срећу, већина осталих учесника у расправи је до сада подржала таква решења, али резултат је још увек тесан, па ако стигнеш баци поглед и унапред хвала. Сорабино (разговор) 07:16, 17. март 2018. (CET)

Slika bugarskog svetitelja[уреди]

Zdravo! :D Jučer sam postavila na Vikimediju vašu sliku princa Enravote, pa vam želim zahvaliti što ste ju postavili na ovu Vikipediju.--Mychele Trempetich (разговор) 06:45, 26. јул 2018. (CEST)

Списак девастираних православних цркава и манастира на Косову и Метохији 1999.[уреди]

Поштовани, замолио бих те да не проширујеш табелу јер је цео чланак усклађен са изворима и јасно дефинисаним бројем и периодом девастације светиња. Постоји још неколико чланака које сам уредио и које хронолошки прате девастацију храмова на Косову у који се могу унети и остали храмови према времену девастације. Хвала.--Dr Milorad Dimić (разговор) 15:15, 25. март 2019. (CET)

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди]

Discord Color Text Logo.svg Здраво, Dilic.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

Жиле () 22:19, 1. мај 2019. (CEST)