Разговор са корисником:Dr Stamenko

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Поздрав, Dr Stamenko. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Dr Stamenko. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитајте следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Crystal Clear app lassist.png Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Crystal Clear action info.svg Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Crystal Clear app Startup Wizard.png Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Crystal Clear app kedit.svg Песак
За увежбавање рада на Википедији
Crystal Project Tutorials.png Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Crystal Clear action apply.png Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Nuvola apps important yellow.svg Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Nuvola apps ksirc.png Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Crystal Clear app file-manager.png Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Nuvola apps kteatime.png Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитајте важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! --Ф± 08:08, 20. март 2016. (CET)

Измене[уреди]

Хвала Вам за експериментисање на Википедији. Ваша проба је успела и сада је враћена или уклоњена. Молимо Вас да користите песак за остале пробе које желите да спроведете. Погледајте добродошлицу уколико желите да научите како да доприносите нашој енциклопедији. --Ванилица (разговор) 18:01, 20. март 2016. (CET) Немојте додавати бесмислице и/или уклањати садржај на Википедији. Такве измене се сматрају вандализмом и брзо се поништавају. Ако желите да експериментишете, радите то на страници песак. Хвала.--Ванилица (разговор) 19:51, 29. март 2016. (CEST)

KIFLICA - odgovor[уреди]

Поштовани колега са Википедије, немам зле намере и не тврдим да подаци које уносиш нису тачни, ни нетачни и не бих улазио у то. Тврдње без извора су само клевете и рекла казала, тако да не могу бити саставни део странице. Ти упорно покушаваш да та сазнања изнесеш на Википедији, иако за то постоје установе које би требало тиме да се баве (полиција, тужилаштво, судство), па се њима обрати и изнеси то што имаш. Тако ствари стоје и то је само моје мишљење, тако да се, о нашим различитим мишљењима, можеш обратити неком од администратора. Поздрав, --Ванилица (разговор) 21:36, 29. март 2016. (CEST)

Кад неког хоћеш да вређаш, буди човек, па га вређај на његовој страници за разговор, али ни то не знаш, ахоћеш да уређујеш на Википедији. На твоје пљување, могу само да кажем ХВАЛА.--Ванилица (разговор) 18:04, 2. април 2016. (CEST)

Април 2016.[уреди]

Престаните. Ако наставите да вандализујете странице, биће Вам онемогућено уређивање Википедије. --Милићевић (разговор) 18:01, 2. април 2016. (CEST)