Разговор са корисником:Hajduk123

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Dobro došli!

Pozdrav, Hajduk123, dobro došli na Vikipediju! Hvala Vam na Vašim doprinosima.
Nadam se da Vam se Vikipedija sviđa i da ćete nastaviti da doprinosite. Sledi par veza ka stranicama koje Vam mogu biti od pomoći:

Možda želite da isprobate avanturu kroz Vikipediju, interaktivnu turneju koja će vam pomoći da naučite osnove uređivanja Vikipedije. Takođe, možete pogledati tutorijale o uređivanju Vikipedije, a možete da posetite i Trg kako biste postavili pitanja ili potražili pomoć.

Ne zaboravljajte da potpisujete poruke na stranicama za razgovor dodajući četiri tilde (~~~~); time će se automatski uneti Vaše korisničko ime zajedno sa trenutnim vremenom i datumom.

Ako Vam je potrebna pomoć, posetite stranicu Vikipedija:Pitanja, postavite pitanje na mojoj stranici za razgovor ili potražite pomoć na sopstvenoj i iskusni Vikipedijanci će odgovoriti u što kraćem roku. Još jednom, dobro došli! -- Dcirovic (разговор) 21:02 25. 04. 2020.

Број измена[уреди извор]

Поздрав и теби. Број измена и осталу статистику можеш видети овде. --MareBG (разговор) 14:51, 5. мај 2020. (CEST)

Дискорд[уреди извор]

Позивам те да се придружиш Дискорд серверу Википедије на српском. Придружити се можеш кликом овде. Срдачан поздрав Хајдучино123.--Soundwaweserb (разговор) 17:45, 12. мај 2020. (CEST)

Можеш се прикључити кликом на овај линк, потпуно је једноставно и лако, надам се да ћеш се придружити Дискорду. Поздрав од мене.--Soundwaweserb (разговор) 19:14, 12. мај 2020. (CEST)

Aкција фудбалери на Светском првенству[уреди извор]

Pelé 1960.jpg Здраво! Желели смо да вам скренемо пажњу да ће од 11. до 30. јунa 2020. трајати Акција фудбалери на Светском првенству. Ако желите да се придружите акцији, упишите се на овој страници.


--Soundwaweserb (разговор) 19:15, 11. јун 2020. (CEST)

НЧ[уреди извор]

Здраво Хајдук123, хвала ти на чланцима које си урадио до сада и које ћеш тек урадити. Један предлог и молба: не започињи чланак о филму или нечему другом, док није довршен. Урадити само инфокутију за филм, без садржаја (увод, радња, улоге и слично) није добра опција и такви чланци се обично бришу. Најбоље је да завршиш верзију којом си задовољан у свом песку те касније објавиш чланак. Стојим ти на располагању за даља питања. Садкσ (ријечи су вјетар) 00:30, 13. јул 2020. (CEST)