Разговор са корисником:Intermedichbo

Из Википедије, слободне енциклопедије

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![уреди]

please help translate this message into the local language
Wiki Project Med Foundation logo.svg The Cure Award
In 2015 you were one of the top 300 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs, and we would love to collaborate further.

Thanks again :) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 04:59, 29. фебруар 2016. (CET)

Prevod nagrade na srpski jezik[уреди]

Wiki Project Med Foundation logo.svg The Cure Award
Godine 2015. bili ste jedan od 300 glavnih medicinskih urednika na svim jezicima Wikipedije. Hvala od Wiki Project Med Foundation za pomoć pri pružanju besplatnih, potpunih, preciznih i ažurnih zdravstvenih informacija javnosti. Uistinu cenimo Vas i vitalno djelo koje činite! Wiki Project Med Foundation je korisnička grupa čija je misija poboljšati naš zdravstveni sadržaj. Razmislite o tome da nam se pridružite ovde, nema nikakvih povezanih troškova, i voleli bismo da i dalje sarađujemo.

Wikipedia:WikiProject Medicine/Stats/Top medical editors 2015 (all)[уреди]

Свака част! :) Желим Вам још пуно измена и унетих бајтова. И хвала велико на овом лепом доприносу. Пренећу ову вест и преко наше интерне листе. :) --IvanaMadzarevic (разговор) 10:18, 29. фебруар 2016. (CET)

Честитке[уреди]

Ево и скромног чланка на Викивестима, пренето су блога Викимедије.--László (talk) 00:42, 1. март 2016. (CET)

Нема на чему помажете ми много јер немам пуно времена а имам ту књигу такође. Snake bgd Cobra.gif Змија бгд Snake bgd Cobra Mirrored.gif 14:34, 26. јун 2016. (CEST)

Патролерска права[уреди]

Јеси ли заинтересован за додјелу патролерских права, видим да већ имаш враћачка? —Николић Ранко (разговор) 16:11, 7. јул 2016. (CEST)

Nuvola apps edu languages.svg
Здраво, Intermedichbo. Имате нову поруку на Разговор о шаблону:Споменица Википројекат Жене.
Можете да уклоните ову поруку у било које вријеме  тако што ћете уклонити {{Talkback}} ili {{Tb}} шаблон.

--Soundwaweserb (разговор) 22:17, 25. јул 2016. (CEST)

Топографска мапа Србије[уреди]

Проблем који је настао није до мене (барем ја не видим разлог), јер када се кликне на поље на коме би требала да буде слика она се појави. Ја сам у шаблонима убацио шаблон за координате како би замијенио превише компликован код, док је овај проблем вјероватно до модула за локацијске мапе. Уз то проблем се јавља само док топографске мапе Србије, док код осталих нема проблема. Поставићу на техничком тргу обавјештење о овоме, можда неко зна у чему је цака. —Ранко Николић (разговор) 13:31, 19. октобар 2016. (CEST)

Галерије[уреди]

Да ли Галерија наивне уметности у Падини треба да буде у Шаблон:Галерије Словака у Србији? --Ђорђе Стакић (р) 10:19, 1. новембар 2016. (CET)

Милешевска плаштаница[уреди]

Није ми јасно, ако се претпоставља да су Милешевску плаштаницу у Пакрац донели монаси из Милешеве, зашто је један од најбољих рестауратора за текстил Франц Цурк написао да је то био дар молдавског војводе Александра IV и жене Роксанде манастиру Пакри у Славонији?--Тајга (разговор) 10:58, 12. новембар 2016. (CET)

Хвала на објашењу. У том случају вероватно је у питању био неки лапсус. Помислила сам да се можда дошло до неких нових сазнања... Било би занимљиво проверити, ако за то постоји нека могућност. А о каквој се изложби у Нишу ради?--Тајга (разговор) 13:22, 12. новембар 2016. (CET)

Као почасни гости. Водите баш жив културни живот у Нишу. А тек сад видим да је била и заслужна награда на Википедији. Свака част, честитам! Добро су се сетили.--Тајга (разговор) 15:14, 12. новембар 2016. (CET)

Благо Вама. Мени се све дешава супротно. У већини случајева нисам никада имала прилике да видим ствари о којима сам писала, вероватно никада ни нећу, али чак и у ретким случајевима када јесам видела, нешто од тога и сликала, о њима сазнајем тек када накнадно нешто прочитам. --Тајга (разговор) 00:49, 13. новембар 2016. (CET)

Одлично, свака част. Са тим сазнањем мирне душе онда констатујемо да у чланку није направљена иста или слична омашка. А каквих је вечерас било културних дешавања у Нишу, баш ме занима?--Тајга (разговор) 01:42, 16. јун 2017. (CEST)

Веома занимљива изложба, доста младог уметника. Штета што се овако преко интернета не може видети више слика, кад већ не можемо сви у Ниш. :)--Тајга (разговор) 01:02, 17. јун 2017. (CEST)

Ваздухопловна медицина[уреди]

Дао сам своје мишљење на страници за разговор чланка Ваздухопловна медицина, искрено се надам да неће бити даљих проблема. —Ранко Николић (разговор) 20:36, 12. новембар 2016. (CET)

  • Жао ми је што се то дешава, најбоље је пробати да се кроз дијалог реше ствари ако је могуће. Не треба превише примати к срцу, надам се да побуде иза коментара нису злонамерне. Примедбе увек можете да наведете и на администраторској табли како би их сви могли да виде и реагују кад је потребно. --Ђорђе Стакић (р) 18:02, 13. новембар 2016. (CET)

Ubacio sam tvoj članak na glavnu stranu Vikipedije [1], pozdrav.--Soundwaweserb (разговор) 00:36, 2. децембар 2016. (CET)

Manastiri[уреди]

Mile, jedno pitanje. Da li si ti pravio ove članke srpskih manastira [2], sa IP adrese?--Soundwaweserb (разговор) 15:51, 12. децембар 2016. (CET)

OK.--Soundwaweserb (разговор) 16:07, 12. децембар 2016. (CET)
Meni se učinilo da tu nešto nije u redu, zato sam te pitao da li su tvoji, ali ja nisam administrator i ne mogu da brišem članke. Sve izmene je patrolirao admin Dcirovic, možda bi on trebalo da reaguje. Pozdrav.--Soundwaweserb (разговор) 16:27, 12. децембар 2016. (CET)

Логори[уреди]

Миле, у Шапцу немамо Сењак, чак ни сличан назив за део града. Неки вид логора је можда постојао на Сави, у близини старог града. Познато ми је да су вршена стрељања у Барама, данас насељу у безмало самом центру града. Иначе нема никаквог споменика или спомен плоче која би обележавало то место или догађај.--Ванилица (разговор) 20:45, 13. децембар 2016. (CET)

Чланци из медицине[уреди]

Ако није тајна, где налазите све те чланке из области медицине?--Sonioa (разговор) 20:51, 13. јануар 2016. (CET)

Подршка[уреди]

Кандидовао сам се за патролера и враћача, па сам мислио ако би сте гласали пуно би ми значило. --Корисник:Sonioa 13:16, 17. јануар 2017. (CEST)

Можда би било идеално да Вас питам[уреди]

Да ли можда знате одговор на моје питање на страници наведеној испод. Zoranzoki21 (разговор) 14:44, 2. фебруар 2017. (CET)

Nuvola apps edu languages.svg
Здраво, Intermedichbo. Имате нову поруку на Разговор:Инволуција (биологија).
Message added 14:44, 2. фебруар 2017. (CET). Можете да уклоните ову поруку у било које вријеме  тако што ћете уклонити {{Talkback}} ili {{Tb}} шаблон.

Проверите превод чланка Инволуција (медицина) са енглеске Википедије. Ако нешто није како треба, слободно преправите па да преместим са песка на Инволуција (медицина). Хвала унапред! Zoranzoki21 (разговор) 16:07, 5. фебруар 2017. (CET)

Yes check.svg Хвала пуно! Преместио сам садржај у Инволуција (медицина). Zoranzoki21 (разговор) 16:47, 5. фебруар 2017. (CET)

helou[уреди]

Hvala, Mile, samo sam u prolazu. Pisao si na Dungovoj stranici :D --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 21:50, 23. март 2017. (CET)

Ne bih rekla da se bilo sta promenilo. Pogledaj razgovor na clanku koji apdejtujem. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 21:54, 23. март 2017. (CET)
Сори, изгледа сам све позаборављала. Покушавам да направим галерију фотографија Николиних дела, ал ми не успева. Би ли умео да ми помогнеш? Хвала ти унапред! --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 22:01, 23. март 2017. (CET)
Одлично. И слике су лиценциране на Остави, тако да је све супер. Погледаћу да ми Никола пошаље и неку његову слику, да ставимо у кутијицу. Хвала! Smiley green alien.svg--ЈагодаGaim.svg испеци па реци 12:26, 24. март 2017. (CET)

Јел Сребрница или Сребреница [3]?--Soundwaweserb (разговор) 16:37, 29. март 2017. (CEST)

Опет Сребреница[уреди]

Требало би пазити са терминологијом [4], којом логиком је тамо био геноцид кад Бошњака има више него Срба? То што прича запад, не мора да значи да је истина, много је лажи изречено, злочина је било на свим странама. Исто код беле џамије има контроверзних ствари. Ја разумем да ти желиш најбоље, можда ниси добро упознао тематику, али како то да су само џамије рушене? Шта је са српским црквама, шта је са манастиром Житомислић који су порушили муслиманско хрватски злочинци? Зар је могуће да су само Срби криви? Шта је са Насером Орићем? Шта је са српским црквама у Сребреници? Није добро само једнострано гледати на рат. Схвати добронамерно, немам ништа против тебе, није ми намера да се свађам, али ми се не свиђа како то радиш.--Soundwaweserb (разговор) 08:28, 3. април 2017. (CEST)

Primarna imunodeficijencija[уреди]

Predlazem ti da na svaki latinicni clanak stavis {{DEFAULTSORT:}} na cirlici kao ovde {{DEFAULTSORT:Примарна имунодефицијенција}}. --Kolega2357 (разговор) 18:24, 16. април 2017. (CEST)

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![уреди]

please help translate this message into your local language via meta
Wiki Project Med Foundation logo.svg The 2016 Cure Award
In 2016 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation

19:34, 6. мај 2017. (CEST)

Покварене спољашње везе...[уреди]

... не треба да се уклањају него поправљају. За поправљање се користи https://archive.org/web/, https://archive.is/ и сл. архиве интернета. Јер то су референце и треба дати све да се нађу архивиране верзије, а ако се не нађу избрисати само URL а не читаву референцу као што ти последњих сати радиш.   Обсусер 06:53, 16. август 2017. (CEST)

Уз дужно поштовање на указано, молим за мало стрпљења. Као уредник странице који одлично познаје проблематику коју је уредио имам пуно право да непостојеће везе и изворе заменим новим. Али то је процес који дуже траје па се мало стрпите. Наиме не желим да уносим само насловне странице сачуване у архиви или застареле изворе ако постоје новији.

Хвала, Поѕдрав --Dr Milorad Dimić (разговор) 18:20, 16. август 2017. (CEST)

У реду, никакав проблем, верујем да је тако. Само да напоменем да се иначе не уклањају, поготово не неселективно све покварене, него поправљају или уклањају само URL-ови.   Обсусер 03:36, 17. август 2017. (CEST)

U vezi sa člankom o Vladanu Ljubinkoviću[уреди]

Poštovani kolega uredniče,

Pišem u vezi sa člankom o Vladanu Ljubinkoviću.

Primite izvinjenje ako sam narušio neko pravilo uređivanja i naravno da poštujem prethodno uređenje članka prethodnika. Ovo mi je jedno od prvih dodavanja na Wikipediji, pa nisam još uvek zapamtio sva pravila koja sam pročitao, a primetićete da sam i par pogreški prilikom pozicioniranja i stilizacije napravio, pa naknadno ispravio. Vladan Ljubinković me je i pitao da postavim ove fotografije, upravo na mestima na kojima sam i postavio, nisam napamet nešto radio. Poslednje fotografije su upravo iz opusa "Olovo i Krv", postavljene na kraju sekcije o pomenutom opusu.

Dostaviću pisanu saglasnost Vladana Ljubinkovića, a što se tiče estetike, estetike članaka i estetike izloga, uz dužno poštovanje, ne bih želeo da diskutujemo o tome :)

Imajte razumevanja za nove uređivače, hvala na istom :)

Nikola

 — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Niklaz82 (разговордоприноси) 16. август 2017. у 17:28

Херој СССР[уреди]

Не намећем своје ставове већ вршим стандардизацију чланка у складу са осталим чланцима из ове теме. Нема потебе за толиким уводом ако је чланак скроман. Такоеђ референце не треба стављати у увод већ у чланак. Ти си вредан сарадник на Википеидји али не придајеш значаја визуелном изгледу чланка које пишеш. --Pinki (разговор) 23:00, 8. новембар 2017. (CET)

Такмичење Значајне жене[уреди]

ЦарРадован је заправо био на правом месту - испод линије гдесу учесници који се не такмиче. Питала сам га, па се ту сам пребацио. Пише код мене у разговору, а види се и на списку пријављених. Поззз.BuhaM (разговор) 19:42, 22. новембар 2017. (CET)

Takmičenje Značajne žene[уреди]

Mislim da to ne treba da te brine uopšte. I CarRadovan i Vanilica tvrde da se NE takmiče, s tim što se Vanilica u međuvremenu premestio u takmičare, pa ću ga tako i tretirati a ti, molim te, poništi svoju izmenu te strane, kako ne bi došlo do još jedne zabune. Vidiš da se situacija opasno otela kontroli :)))) BuhaM (разговор) 18:10, 23. новембар 2017. (CET)

Електрична централа „Моравица”[уреди]

Можда је и ова „мала”, погледај. Поздрав, --Ванилица (разговор) 19:03, 25. новембар 2017. (CET)

Поштовани колега, још нешто, потребно је да Вас питам са којим правом ме делегирате тамо где ја нећу да будем, међу такмичаре, на такмичењу Знамените жене. Ваљда је требало да мене питате, па би били упућенији. Поздрав, --Ванилица (разговор) 19:19, 25. новембар 2017. (CET)

Бабички партизански одред[уреди]

Поштовани,
Прочитала сам Ваш чланак Бабички партизански одред и мислим да у уводном делу постоје фактографске грешке.
„Језгро oдреда у моменту оснивања чинили су борци Кукавичког (Лесковачког) НОП одреда, борци из власотиначког, пусторечког и јабланичког краја, са главним језгором од 382 борца. Помоћне десетине одреда имале су 194 борца, а на том терену је било и 69 чланова народно-ослободилачких одбора и осам активних сарадника, што је чинило укупно 653 бораца.“
Који је извор који сте користили? Видим у референцама назив, али не могу да га пронађем. У два извора које имам при руци стоји да је одред при формирању имао око 35 бораца, што и Ви наводите у даљем тексту. Такође, у књизи Историја Лесковца из 1992. године, у издању Института за савремену историју, стоји да је одред почетком 1943. имао 429 бораца.
Поздрав и примите ове сугестије као добронамерне. Katarina Z (разговор) 21:55, 26. новембар 2017. (CET)

Хвала Вам на разумевању и исправкама. Похвала за Ваш рад на овом чланку. Велики поздрав Katarina Z (разговор) 21:20, 27. новембар 2017. (CET)

Kategorija:Hiperbarična medicina[уреди]

[5] Predlazem da se na ove clanke doda {{DEFAULTSORT:}} na cirilici da ne bi latinicni clanci bili skroz [6] dole u kategoriji. --Kolega2357 (разговор) 23:51, 5. децембар 2017. (CET)

Pitanje bezveze...[уреди]

Dobar dan! Imam jedno pitanje za Vas, ali se tice vase struke i gotovo nimalo Vikipedije. Mogu li da dobijem vas meil ili neki drugi licniji kontakt (fb profil, pa da Vam posaljem poruku). Pozzzz! Milica--BuhaM (разговор) 13:06, 12. децембар 2017. (CET)

Хвала, јавићу Вам се чим будем при свом рачунару. Потребан ми је један линк, а тренутно ми је конекција спорија од пужа са оклопом корњаче Face-smile.svg

мурал[уреди]

Извињавам се, али управо ћу поништити све Ваше измене. Молим Вас, и молим, молим, молим, када видите ознаку Радови У Току на чланку који тренутно радим, немојте га исправљати. Управо сте ми убили једно сат времена сажимања Критске културе и уметности. Хвала на разумевању--BuhaM (разговор) 19:09, 11. јануар 2018. (CET)

Извињавам се, имао сам најбоље намере.--Dr Milorad Dimić (разговор) 09:00, 12. јануар 2018. (CET)

Ma znam ja da ste Vi imali najbolje namere, ništa se ne sekirajte. Face-smile.svg Nego se ne bih dublje upuštala u istoriju umetnosti. Stvarno bih to prepustila nekom sa FLU. Možda ga iznervira ovakav štur uvod Face-smile.svg pa se prihvati podrobnijeg objašnjenja. Ja sam se, kao što vidite, više bazirala na savremeni mural, posebno u Beogradu, ali našla sam neke tekstove i o muralima po Srbiji. Nisam baš verovala da ću ovoliko da zaglibim u temu. Pozdrav i srećna Vam Nova godina. --BuhaM (разговор) 13:29, 12. јануар 2018. (CET)