Разговор са корисником:Intermedichbo

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![уреди]

please help translate this message into the local language
Wiki Project Med Foundation logo.svg The Cure Award
In 2015 you were one of the top 300 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs, and we would love to collaborate further.

Thanks again :) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 04:59, 29. фебруар 2016. (CET)

Prevod nagrade na srpski jezik[уреди]

Wiki Project Med Foundation logo.svg The Cure Award
Godine 2015. bili ste jedan od 300 glavnih medicinskih urednika na svim jezicima Wikipedije. Hvala od Wiki Project Med Foundation za pomoć pri pružanju besplatnih, potpunih, preciznih i ažurnih zdravstvenih informacija javnosti. Uistinu cenimo Vas i vitalno djelo koje činite! Wiki Project Med Foundation je korisnička grupa čija je misija poboljšati naš zdravstveni sadržaj. Razmislite o tome da nam se pridružite ovde, nema nikakvih povezanih troškova, i voleli bismo da i dalje sarađujemo.

Wikipedia:WikiProject Medicine/Stats/Top medical editors 2015 (all)[уреди]

Свака част! :) Желим Вам још пуно измена и унетих бајтова. И хвала велико на овом лепом доприносу. Пренећу ову вест и преко наше интерне листе. :) --IvanaMadzarevic (разговор) 10:18, 29. фебруар 2016. (CET)

Честитке[уреди]

Ево и скромног чланка на Викивестима, пренето су блога Викимедије.--László (talk) 00:42, 1. март 2016. (CET)

Патролерска права[уреди]

Јеси ли заинтересован за додјелу патролерских права, видим да већ имаш враћачка? —Николић Ранко (разговор) 16:11, 7. јул 2016. (CEST)

Чланци из медицине[уреди]

Ако није тајна, где налазите све те чланке из области медицине?--Sonioa (разговор) 20:51, 13. јануар 2016. (CET)

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![уреди]

please help translate this message into your local language via meta
Wiki Project Med Foundation logo.svg The 2016 Cure Award
In 2016 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation

19:34, 6. мај 2017. (CEST)

Хвала[уреди]

Захваљујем се на честитци и лепим жељама за будућност. Мени је такође жао што се нисмо лично упознали иако смо дуго на Википедији. Нисам долазио на састанке најпре због мог, а сада и супругиног здравственог стања. Надам се да ће кренути на боље и да ћемо се лично упознати. Хвала још једном. Све најбоље и срећан рад на Википедији. --Drazetad (разговор) 11:06, 16. април 2018. (CEST)

Споменица за тебе![уреди]

Original Barnstar Hires.png Општа споменица
Horizontalna kolaboracija u Drugom svetskom ratu - Одличан чланак! BuhaM (разговор) 23:23, 16. април 2018. (CEST)
У свако доба Face-smile.svg! Надам се да Вам не смета што сам налинковала она два изузетна текста у литератури на оригинале.

Veliki barutni magacin u Beogradu[уреди]

Ne mogu da verujem da ste našli neki spomenik kulture koji nije obrađen! BRAVO! Članak Veliki barutni magacin u Beogradu je odličan. Pratim Vas Face-smile.svg--BuhaM (разговор) 17:57, 17. април 2018. (CEST)

Imam ygodno radno vreme, ali svaka druga subota radna. A po;eo mi je i mikrogrant sa mojom bibliotekom. A najiskrenije, promakla mi je informacija, ina;e bih svakako smislila nacin. Uklapa mi se u temu - clanci o Beogradu. Drago mi je da ste uzivali. Merkam tu turu mesecima.--BuhaM (разговор) 21:58, 17. април 2018. (CEST)

Проблем са тикетима[уреди]

Колико видим, нису доведене у питање саме дозволе, већ извори за дотичне слике. Мислим да је потребно само детаљније образложити у одговарајућем делу шаблона који је тачно извор за сваку слику (нпр. Уступљено из личне колекције аутора, уз дозволу). --Ф± 21:21, 17. април 2018. (CEST)

Измјене[уреди]

Уочио сам те ситне грешке при читању и измјенио сам их. Свакако ми није била намјера да додје до сукоба измјена. Од сада ћу настојати да прође много више времена од последње измјене како би се избјегле такве ствари. Свкако хвала што сте ми скренули пажњу на то. Karakondzula (разговор) 16:56, 20. април 2018. (CEST)

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![уреди]

please help translate this message into your local language via meta
Wiki Project Med Foundation logo.svg The 2017 Cure Award
In 2017 you were one of the top ~250 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you from Wiki Project Med Foundation for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do! Wiki Project Med Foundation is a user group whose mission is to improve our health content. Consider joining here, there are no associated costs.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 05:18, 26. април 2018. (CEST)

Прогресивна парализа[уреди]

Пре неколико година сам Вам поставила једно тешко питање у вези прогресивне парализе, који може настати у терцијараном стадијуму нелеченог сифилиса. Пре неки дан сам читала и писала на сх биографију једног лекара, професора, академика, који је данас остао помало заборављен, и у њој се помиње рад на сузбијању ендемичног или ендемског сифилиса након Другог светског рата, у БиХ, али изгледа да га је било и у на хрватском приморју, у Словенији и у Источној Србији, вероватно и шире по региону. Да будем прецизнија помиње се да је након рата рађено доста на сузбијању разних заразних болести, које су вероватно због тешких услова посебно биле распрострањене у БиХ и да су са тим циљем долазили најбољеи стручњаци из разних крајева тада исте земље да помогну, али ова ми се болест конкретно учинила посебно занимљивом зато јер имамо чланак о сифилису, у коме би можда требало поменути и ту верзију како схватам исте болести (могуће је да она има и неки други назив), која је некада била врло распрострањена и лако се преносила у обичном контакту са зараженим предметима или са зараженом особом. Па сам се успут запитала да ли је ендемски сифилис, у некој прошлости, нелечењем могао довести и до прогресивне парализе... или та болест ипак није била толико опасна... И не налазим тачан одговор, кад се описују последице болести, већина извора не прави разлику у вези начина заразе.--Тајга (разговор) 22:06, 9. мај 2018. (CEST)

Хвала, сад ми је бар пуно лакше, због Кочића што сам ономад прочитала.--Тајга (разговор) 18:21, 11. мај 2018. (CEST)

Наравно...[уреди]

Можеш ли ми навести бар један пример, јер нисам то урадио намерно. Не бих да се то понови.Srbbolusic (разговор) 12:05, 30. јун 2018. (CEST)

Схватио сам сад у чему је ствар. То се десило јер сам додавао поглавље "Референце", да би их унео за моје дописивање. То радим да бих прецизније поткрепио тврдње кроз историјски податак. Када пишемо о прошлости морамо унети референце, да то неко неби оспорио. Али овде је програм аутоматски одрадио; све оно из "Извора", сам пребацио у "Референце". Ја то наравно нисам желео.Srbbolusic (разговор) 12:20, 30. јун 2018. (CEST)

Признајем да нисам довољно спретан у техници рада. Много радим, јер имам рок докле ћу уносити, и само уносити грађу. Мени тек предстоји стилско уређивање бројних чланака. Тада ћу посебно пазити. Али морам да приметим: и ти си ето променио мој допринос - без најаве, а оставио да постоје две исте реченице, па сам морао да је обришем лично.Srbbolusic (разговор) 12:39, 30. јун 2018. (CEST)

Разумели смо се. Прихватам да можеш да унесеш у било којем мом доприносу, ако мислиш да треба, неки поправак, без најаве ("без разговора") јер не сумњам у твоје добре намере. Нисам нимало сујетан, дапаче. Иначе се држим својих принципа. Свако добро!Srbbolusic (разговор) 12:56, 30. јун 2018. (CEST)

Са закашњењем: да, то је дигитална база Универзитетске библиотеке у Београду - ту има лепа колекција наше периодике; душу дало за претраживање.Srbbolusic (разговор) 19:06, 30. јун 2018. (CEST)

Поздрав колега. Видим да тренутно радиш чланак Јерменски рат (55—63), али ми се чини да је то дупликат чланка Римско-партски рат (54-64). У ствари јасно је да је дупликат --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 23:25, 21. јул 2018. (CEST)

Видела сам[уреди]

одмах сам скинула. Извини.--Тајга (разговор) 18:47, 5. октобар 2018. (CEST)