Разговор с корисником:Ivan.k

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Поздрав, Ivan.k. Добро дошли на Википедију на српском језику!
Здраво, Ivan.k. Хвала на учешћу у пројекту. Надамо се да ћете уживати у сарадњи и да ће вам боравак с нама бити пријатан.
Википедија на српском језику је слободна енциклопедија која је настала 2003. године. Од тада смо успоставили различита правила у нашој заједници. Одвојите мало времена и прочитајте следеће теме, пре него што почнете да уређујете Википедију.
Пет стубова Википедије
Шта је Википедија?
Помоћ
Општи приручник за уређивање Википедије
Упутства
Брзо научите да правите измене, корак по корак
Песак
За увежбавање рада на Википедији
Основни курс
Тражи персонализовану помоћ при првим покушајима
Научите како се уређује страница
Водич за уређивање страница
Ствари које не би требало да радите
Сажетак најучесталијих грешака које треба избегавати
Најчешће постављана питања
Питања која многи постављају
Правила Википедије
Правила и смернице које је усвојила заједница
Трг
Место где можете питати друге википедијанце
Дугме за аутоматски потпис
Дугме за аутоматски потпис

Потписујте се на страницама за разговор помоћу четири тилде (~~~~) или кликом на дугме које се налази изнад уређивачког прозора — тиме додајете ваше корисничко име, тренутно време и датум. Такође, немојте се потписивати у чланцима.

Пре него што почнете с уређивањем чланака, прочитајте важне напомене о писању српским језиком на Википедији.

Чланци на Википедији на српском језику могу се потпуно равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом, али није дозвољено мешање писама нити изговора у истом чланку. Измене латиницом у ћириличком тексту (и обрнуто) и измене „osisanom” латиницом, односно ASCII-јем, биће уклоњене без одлагања.

Надамо се да ћете уживати са нама доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Уколико имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој од страница на Тргу. Још једном, добро дошли на Википедију, пројекат слободне енциклопедије. Срећан рад! --Дунго (р) 00:37, 19 август 2005 (CEST)

Године/датуми[уреди извор]

Молим те кад додајеш ставке у чланке о годинама и/или датумима, немој да бришеш претходни садржај. Такође, покушај да пратиш форму која већ постоји и покушај да пишеш ћирилицом. Лакше је тако за све нас. :) --Дунго (р) 16:06, 19. август 2005. (CEST)[одговори]

Правосуђе[уреди извор]

Било би најбоље када би дошао на ИРЦ сервер irc.freenode.net канал #wikipedia-sr ради лакше комуникације. Тамо можемо да продискутујемо о свему што те занима, а ако баш желиш можемо да се договоримо да се тамо нађемо. Ти ми пиши кад ти одговара. Поздрав --Милан Јелисавчић 07:52, 2. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Иване ајде ако можеш дођи на ИРЦ. --Саша Стефановић ® ¿ 01:43, 7. септембар 2005. (CEST) [одговори]


Иване, онакве ствари не можеш да убацујеш у чланак Србија - бесмислица, ван контекста, детаљисање, латиница, капс лок, без форматирања... Ово није место за тако нешто. Ако желиш да испробаваш, молим те не користи један од најпосећенијих чланака, већ песак или још боље креш тест вики. Овакве ствари треба да имају свој чланак, а оно што си ти убацивао кад би се спровело кроз сито које селектује шта овде остаје, а шта се баца, мало тога би остало. Молим те поведи рачуна - овде ипак постоје нека правила. :) --Дунго ۞ 18:12, 11. септембар 2005. (CEST)[одговори]

Ћирилица[уреди извор]

Иване, замолио бих те да престанеш да уносиш текстове на латиници. Уколико наставиш и даље да их уносиш свака твоја измена ће бити враћена. Унапред хвала. --Саша Стефановић ® ¿ 23:50, 11. септембар 2005. (CEST) [одговори]

Брисање[уреди извор]

Не може свака особа да има енциклопедијски чланак, погледај Википедија:Правила уређивања, и замолио бих те да припазиш како пишеш ћирилицу, видим да уместо слова З пишеш Ѕ. Поздрав --Саша Стефановић ® ¿ 11:34, 17 септембар 2005 (CEST)

Чланак о правосућу[уреди извор]

Иване чланак о правосуђу је много добар, само има малих грешкица у писању слова З и Ѕ. Исправи то и биће све ок.
Када остављаш поруке неком кориснику било би добро да се потпишеш. Потпис остављаш са --~~~~. --Саша Стефановић ® ¿ 11:38, 17 септембар 2005 (CEST)

Брисање[уреди извор]

Управо у томе (писању о сваком раднику) је проблем. Википедија није оно што ти мислиш да јесте. Ту се не пишу биографије о свакој личности, јер су многе нерелевантне. Пише се само о знаменитим личностима, а ове о којима ти пишеш заиста нису релевантне. --Дунго ۞ 15:44, 18 септембар 2005 (CEST)

Ок схватам шта желиш да кажеш.Нисам ни мислио неку опширну биографију,већ само датум рођења,

од када је запослен у Другом Оптинском Суду,ѕначи само оно најосновније и посао који обавља.Подаци ће бити најерелавантнији,концизни,и прецизни,мислим да ћу тиме обогатити овај чланак.


Било би добро да не правиш за сваког колегу по један чланак, него укратко да опишеш ко је све запослен у чланку Други општински суд, можда да направиш наслов == Запослени == и тамо објасниш по мало о свакоме. --Саша Стефановић ® ¿ 16:04, 18 септембар 2005 (CEST)

Тачно. Заиста је неенциклопедијски писати по чланак о обичним људима, нема везе што ће он да садржи само мало информација - тим пре. --Дунго ۞ 17:14, 18 септембар 2005 (CEST)


Немој да се мучиш да правиш такве чланке. Ја сам те упозорио и сада само бришем. Помири се са чињеницом да Википедија није место за такве ствари. За те сврхе користи http://crash.vikimedija.org/ или http://filip.zbrka.net/felix/ --Дунго ۞ 18:46, 19 септембар 2005 (CEST) ОК

Корисничка страна[уреди извор]

Био сам толико слободан да ти мало дотерам корисничку страну да хипертекстуални прелази буду што више плави (да о њима већ постоји чланак) а што мање црвени. У сваком случају уђи у измену твоје корисничке стране или историју и видећеш шта сам радио. Када нешто стављаш у дуплу заграду то треба да буде у првом падежу. Моје намере су наравно најбоље јер из искуства знам да се на ситним изменама и триковима најбоље учи Википедија. Наравно све што ти се не свиђа измени, врати на старо. Ја ти наравно више нећу дирати корисничку страну (изузетак су споменице). Срдачан поздрав --Goldfinger 22:05, 19 септембар 2005 (CEST)

Уређивање[уреди извор]

Иване свака част за чланак о ФК Црвена Звезда, и ја сам звездаш . Приметио сам много грешако код тебе у куцању. Било би много лепо кад би после сваке тачке, зареза и затворене заграде правио једно празно поље тј. размак; исто се одности и пре отварања заграде. Мислим да би много читкије и лепше изгледао текст кад би цео био куцан овако, него онако како је тренутно. Мало више поведи рачуна о овоме и о неенциклопедијским личностима и постаћеш прави Википедијанац . --Саша Стефановић ® ¿ 23:22, 19 септембар 2005 (CEST)

ок схватим, и ѕа грешке и ѕа неециклопедијске личности,нећу их више ствљти,занима рецимо кад је неко већ набрајао несто по азбучном реду,и када ја ѕелим да допуним рецимо иѕмеђу два набрајања рецимо ѕелим код српских глумаца да ставим глумицу Гала Виденовић,како то да учиним а да при том све иде азбучним редом,да ли да на првом месту ставим Гала Виденовић и испред #?Иван.К


Пошто си већ довољно дуго овде, могао би мало да се позабавиш и прављењем повезница и сл. Најбоље би било да погледаш како се мења страна. :) --Дунго ۞ 20:36, 23 септембар 2005 (CEST)

Списак филмова[уреди извор]

Имам утисак да би ти било лакше да отвориш цео документ а не слово по слово. Узима ти више времена (отвори.. упиши ... сними...) а вероватно имаш доста филмова... --Goldfinger 23:41, 25 септембар 2005 (CEST)

О правосуђу и осталом[уреди извор]

Иване, проблем са чланком Правосуђе није само у именима запослених - чланак уопште није енциклопедијски. Сервисне информације о пословању суд(ова) припадају на homepage тих судова и ако се они нису удостојили да их тамо ставе, њихов проблем. Људи ни не долазе на Википедију да би сазнали такве ствари. Такође, брисање чланка немој да схваташ као лични напад - зато је и постављен предлог на Википедија:Гласови за брисање да би могли да расправимо шта да радимо. Брисање ће се (ако се ситуација битно не поправи) десити најраније за недељу дана. Дотле размисли, погледај чланак Википедија:Шта Википедија није, нарочито овај део.

Такође, погледај и Помоћ:Страница за разговор, јер ти и то ствара проблеме. У нади да ти ово макар мало разјашњава неке ствари, Бране Јовановић 22:07, 26 септембар 2005 (CEST).

Филмови[уреди извор]

Иване супер је што правиш чланке о филмовима и што допуњујеш списак страних филмова, свака част. Било би заиста лепо кад би додавао кутијице за филмове на те чланке. Погледај нпр. Ми нисмо анђели 2 (филм домаћи) на њему има кутијица. Уколико не знаш како је поставити погледај упуство на Википедија:Шаблони/Кутијице, а уколико буде проблема дођи на ИРЦ, тамо смо. --Саша Стефановић ® # 15:41, 27 септембар 2005 (CEST)

Грешке и хиперпрелази[уреди извор]

Пре него што кажеш "готово" прегледај чланак. Недопустиво много је штампарских грешака. Иза тачке и запете увек стави размакницу због преламања текста. Хипертекстуалне прелазе у чланку стави само један пут. Немој на пример кад год налетиш на Нови Сад стављати хиперпрелаз. Само када се први пут налети на појам. Хипертекстуалне прелазе на песме или албуме (нпр Ђорђа Балашевића) стављај само онда ако имаш намеру да о њима пишеш чланке. Ипак, свакога дана у сваком погледу напредујеш! --Goldfinger 21:38, 29 септембар 2005 (CEST)


Приликом оваквог електронског писања, такође постоје нека правописна правила, а сада ћу напоменути само она која се тичу употребе размака:
Размак се (у односу на интерпункцијске знаке) ставља:

  1. иза тачке, запете, двотачке, тачке и запете, затворених наводника, затворене заграде, црте, упитника и узвичника; и
  2. испред отворених наводника, отворене заграде и црте.

Друго, ја лично мислим да нема ничег лошег у стављању повезница ка пјесмама и албумима, књигама, филмовима и сличним стварима, чак и ако корисник не намјерава да напише те чланке, јер ће се можда наћи неко ко би их написао. Нема ништа лоше у постојању таквих чланака. А за оно друго, Златопрсти је у праву, стварно није лијепо стављати повезнице на све, довољно је ставити их кад се нешто први пут помиње у чланку. Поздрав,--Ђорђе Д. Божовић 21:46, 29 септембар 2005 (CEST)


Заправо, правило каже да неки појам треба да буде хиперлинкован једном на једном скрину, тј. онако како се види на монитору. То значи да може неколико пута да се повеже на исти чланак, уколико се повезнице ка њему налазе у тотално различитим деловима чланка. Надам се да сам јасТан! :) --Дунго ۞ 21:49, 29 септембар 2005 (CEST)


Не каже се јастан, Дунго, него јасан. То је један од оних примјера гдје се не налази сугласничка група стн. Такви су још придјеви искусан, зависан итд.--Ђорђе Д. Божовић 22:00, 29 септембар 2005 (CEST)


Мислио сам да сам био јасан кад сам написао велико "Т" у тој речи. У преводу - знам! :) --Дунго ۞ 22:05, 29 септембар 2005 (CEST)


У том случају, био си јасТан! :) --Ђорђе Д. Божовић 22:21, 29 септембар 2005 (CEST)

Ма само сам хтео да кажем да хиперпрелази требају бити тамо где за очекивати да читалац нешто не зна или жели више да сазна. Слажем се да у томе нема ничег лошег, напротив то је само ствар укуса и осећаја где ће аутор ставити. Ја у принципу то поштујем а у овом случају само указујем и износим своје мишљење без притиска на аутора него чисто "...да се чује и друга страна" - аудиатур ет алтера парс :-)--Goldfinger 22:55, 29 септембар 2005 (CEST)

О категоријама[уреди извор]

Иване, чланци се додају у категорију додавањем текста [[Категорија:ИМЕКАТЕГОРИЈЕ|текст за сортирање]] у тело чланка, обично негде при крају. А ако хоћеш на пример Мому Капора да додаш у категорију, на страни која говори о њему, треба да додаш на пример [[Категорија:Српски књижевници|Капор, Момо]] (иначе Википедија подразумева да стоји наслов чланка), и тај чланка се одмах појављује и при гледању категорије, тј. налази се у тој категорији. Ако ти нешто није јасно, слободно питај оне са дужим стажом, ми не уједамо :) --Бране Јовановић 16:18, 2 октобар 2005 (CEST)

Сређивање слика[уреди извор]

На Википедији је у току акција сређивања слика са нејасним или погрешно назначеним правним статусом.


Замолио бих те да све слике које си послао (или послала), а на којима није означена лиценца, означиш одговарајућом лиценцом, водећи рачуна да лиценца одговара правном статусу слике - погледај на пример ово правило и овај списак ознака за лиценце са кратким објашњењима сваке. Такође, визуелни списак шаблона за слике можеш видети и овде.


Када означаваш слике, поведи рачуна да сем лиценце обавезно ставиш и везу (УРЛ) ка сајту одакле је преузета; ако је слика скенирана, наведи наслов и аутора публикације и ISBN број ако знаш; ако си ти аутор, наведи то као извор (напомена: код снимака екрана и скенираних слика ти ниси аутор слике). Ако сматраш да слика испуњава услове за поштену употребу који су наведени на ознаци за лиценцу, наведи и образложење за ту поштену употребу.


Списак слика које си ти послао (послала), а које немају означену лиценцу, можеш видети овде. Ако у следеће две недеље не решиш лиценце на сликама, тога ће се прихватити заинтересовани уредници.


Напомена: Слике које по завршетку акције сређивања не буду имале јасно регулисан правни статус биће брисане!

--Бране Јовановић <~> 08:05, 14. јул 2006. (CEST)[одговори]

Сређивање, други пут[уреди извор]

Ово је аутоматски генерисана порука. Ако си већ примио (примила) сличну, провери доле наведени линк поново! Бот је вршио неке измене на странама са описом слика, пошто слике које су раније биле означене са {{без лиценце}} нису приказиване на списку који се наводи доле (а сада се дакле и оне приказују).

На Википедији је у току акција сређивања слика са нејасним или погрешно назначеним правним статусом.


Замолио бих те да све слике које си послао (или послала), а на којима није означена лиценца, означиш одговарајућом лиценцом, водећи рачуна да лиценца одговара правном статусу слике - погледај на пример ово правило и овај списак ознака за лиценце са кратким објашњењима сваке. Такође, визуелни списак шаблона за слике можеш видети и овде.


Када означаваш слике, поведи рачуна да сем лиценце обавезно ставиш и везу (УРЛ) ка сајту одакле је преузета; ако је слика скенирана, наведи наслов и аутора публикације и ISBN број ако знаш; ако си ти аутор, наведи то као извор (напомена: код снимака екрана и скенираних слика ти ниси аутор слике). Ако сматраш да слика испуњава услове за поштену употребу који су наведени на ознаци за лиценцу, наведи и образложење за ту поштену употребу.


Списак слика које си ти послао (послала), а које немају означену лиценцу, можеш видети овде. Ако у следеће две недеље не решиш лиценце на сликама, тога ће се прихватити заинтересовани уредници.


Напоменe:

  • Слике које по завршетку акције сређивања не буду имале јасно регулисан правни статус биће брисане! То подразумева и слике које немају лиценцу и оне које су погрешно обележене.
  • Наведи извор слике - ако не наведеш извор, немогуће је проверити лиценцу!
  • Немој стављати погрешне ознаке на слике, нарочито немој стављати „поштена употреба“ или „јавно власништво“ без образложења!

Ово је друга порука у акцији сређивањa слика.

--Бране Јовановић <~> 11:56, 15. јул 2006. (CEST)[одговори]

Твоји чланци[уреди извор]

Замолио бих те да средиш чланке Три послератна друга и Један од оних живота. Погледај и коментаре на страницама за разговор тих чланака. Иначе, романи се зову исто ка и албуми Ђорђа Балашевића, па поведи и о томе рачуна следећи пут. --СашаСтефановић 01:22, 3. септембар 2006. (CEST)[одговори]

Клопка[уреди извор]

Иване, чланак о филму већ постоји. :) Клопка (филм) Djus reci 21:12, 25. март 2007. (CEST)[одговори]


Проблеми са ауторским правом за Слика:Cosic1.jpg[уреди извор]

Хвала ти што си послао (послала) Слика:Cosic1.jpg. Међутим, ова слика би ускоро могла бити обрисана осим ако се не утврде носилац и статус ауторског права. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању слике које се укључују у Википедију из разлога закона о ауторском праву (погледај Википедијину политику ауторског права).

Носилац ауторског права је обично творац, његов послодавац или особа која је последња пренела ауторско право. Подаци о ауторском праву над сликама се означавају коришћењем шаблона за ауторско право. Три основна типа лиценци на Википедији су отворени садржај, јавно власништво и поштена употреба. На страни Википедија:Шаблони/Ауторско право нађи одговарајући шаблон и стави га на страну са описом слике овако: {{ИмеШаблона}}.

Молим те назначи податке о ауторском праву на свим осталим сликама које можда већ јеси или ћеш послати. Запамти да би администратори могли обришу слике без ових важних података. Ако имаш било какво питање, слободно ми се обрати, или их постави на страни намењеној за те ствари. Такође, погледај и Википедија:Правила о коришћењу слика#Слање слика. Хвала. Бране Јовановић, ДГзС <~> 11:10, 26. март 2007. (CEST)[одговори]


Проблеми са ауторским правом за Слика:Шампиони Европе.jpg[уреди извор]

Хвала ти што си послао (послала) Слика:Шампиони Европе.jpg. Међутим, ова слика би ускоро могла бити обрисана осим ако се не утврде носилац и статус ауторског права. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању слике које се укључују у Википедију из разлога закона о ауторском праву (погледај Википедијину политику ауторског права).

Носилац ауторског права је обично творац, његов послодавац или особа која је последња пренела ауторско право. Подаци о ауторском праву над сликама се означавају коришћењем шаблона за ауторско право. Три основна типа лиценци на Википедији су отворени садржај, јавно власништво и поштена употреба. На страни Википедија:Шаблони/Ауторско право нађи одговарајући шаблон и стави га на страну са описом слике овако: {{ИмеШаблона}}.

Молим те назначи податке о ауторском праву на свим осталим сликама које можда већ јеси или ћеш послати. Запамти да би администратори могли обришу слике без ових важних података. Ако имаш било какво питање, слободно ми се обрати, или их постави на страни намењеној за те ствари. Такође, погледај и Википедија:Правила о коришћењу слика#Слање слика. Хвала. Бране Јовановић, ДГзС <~> 19:37, 29. март 2007. (CEST)[одговори]

ЗаШТО МИ ЈЕ ОБРИСАН ЧЛАНАК О ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ ПУТ ДО БАРИЈА????????

ZATO ŠTO JE OVO ENCIKLOPEDIJA! --Бране Јовановић, ДГзС <~> 20:25, 29. март 2007.

ПА ЗАР НИЈЕ ЕНЦИКЛОПЕДИЈСКИ,КАКО ТО ДА ТО НИКОМ НИЈЕ СМЕТАЛО ДВЕ ГОДИНЕ,ДАНАС САМ САМО ДОПУНИО НЕКЕ СТВАРИ КАД САМ ТО ПИСАО ВИ СТЕ МИ СЕ ЗАХВАЉИВАЛИ.мИСЛИМ ДА НИЈЕ УРЕДУ ДА МИ ОБРИШЕТЕ ТАКАВ ЧЛАНАК.оРИГИНАЛАН ЈЕ НИГДЕ НИСАМ ПРЕИСАО.МОЛИМ ТЕ ДА МИ ВРАТИСШ ТАЈ ЧЛАНАК шта мислиш да ли сам заслужио да ми објасниш,због чега си ми обрисао страницу?Мислим да је крајње непристојно што ми не одговориш,а срамно што си ми без упозорења обрисао чланак.Погледај шта је саша својевремено написао о овом чланку.

Редом
  1. Мислим да је крајње непристојно да пишеш на својој страни за разговор поруку мени и очекујеш да ја теби одговорим.
  2. Мислим да је крајње непристојно да на тај начин и после више од годину дана тераш мене да губим своје време зато што је теби тешко да прочиташ упутство и/или се упознаш са функционисањем Википедије.
  3. Мислим да је крање непристојно и безобразно у чланке уписивати трице, слободне процене, нечије навијачке текстове и слично - реченице као што су

И док је фудбалска чаршија лицитрала ко ће следећи да седне на ужарену столицу првог тренера Црвене Звезде, у фудбалским кулоарима се нагађало име новог шефа струке нашег најтрофејнијег клуба,..

У свом првом интервјуу Љупко Петровић смело и храбро подвлачи, како је његов претходник у домаћим оквирима освојио све што се могло и освојити...

Швајцараци су најављивани као аутсајдери, и у медијима данима пред ову уткмицу новинари су се утркивали који ће од њих у својим прогнозама да умањи вредност екипе из Цириха, тако да се очекивала лака и сигурна победа изабраника Љупка Петровића.

Реванш је по свему, ипак био пука формалност. Још када је Дарко Панчев у 52 минуту када је на бравурозан начин матирао голамана Вудса, било је јасно да ће Црвена Звезда након дугог низа година поново на пролеће игарти пред својим навијачима у најелитнијем такмичењу у Европи.

можда припадају у твој блог или твој сајт посвећен Звездином путу у Бари, али ни у ком случају не припадају једној енциклопедији, ма колико она отворена и неортодоксна била.
Такође, ово је задњи пут да ћу те удостојити одговора на питање које поставиш на овакав начин и оваквим тоном, нарочито зато што си довољно дуго на Википедији да си имао и више него довољно времена како се овде ради. Толико. --Бране Јовановић, ДГзС <~> 21:42, 29. март 2007.

Са твог положаја и функције пре свега требаш да знаш да не постоји задњи већ само последњи,а као друго осврни се на цланке посвећене петом октобру или историји уопшете па ћеш видети колико је ту слободних процена . У то мислиш да је ок када неко нешто препише то је сасвим уреду.ок можда је мој чланак субјективан,али веруј ми пошто сам прочитао доста из историје мислим да чланици из ове области обилију са доста субјективности,што сматрам да нарушава Википедију.А то да ли ћеш ти мени у будуће одстојити мени твојим одговорима то стварно мени није толико битно,ако већ није теби.Поздрав

Bal na vodie[уреди извор]

Hi, you wrote an original entry to Bal na vodie. I wonder if you have more information about this movie. I would be particularly interested if there were reviews or discussions of this movie in Serbia? Could you reply here. Or write to me pcirrus@gmail.com; thanks?

Шаблон[уреди извор]

Видим направио се Шаблон за српске тенисере. Шта мислиш да одвојиш мушке и женске? Ово је само сугестија, а уради како мислиш да је најбоље.Поздрав--Drazetad 12:33, 8. јул 2007. (CEST)[одговори]

О војницима ЈНА[уреди извор]

Видим да си почео да правиш чланке о војницима ЈНА погинулим на разним ратиштима. Нема сврхе правити такве чланке, јер се нема шта навести у њима више од једне просто проширене реченице. Направи један чланак који може садржати списак тих људи. Обавезно наведи извор, а у таквом чланку можеш анализирати догађаје и локације, јединице и рецимо реакције поводом тих догађаја. Све то треба уклопити са постојећим порталом Распад СФРЈ -- JustUser  d[-_-]b JustTalk 23:58, 17. септембар 2008. (CEST) Зар не мислиш да такви кероји као сто су били Стојадин Мирковић,и Ранко Стефановић незаслужују да се о њима написе нека реч из њихове биографије?Постоје људи који сигурно нешто ѕнају о њима.вероватно би и писали о њима,и да знаш није то у питању једна реченица ја сам се спремао да о стојадину мирковићу напишем један велики чланак,али си ми ускратио то. Био би ред да ми одговориш!!!!!!!![одговори]

Верујем да је настао временски размак у одговорима који је изазива ове успорене реакције. Прво си ти реаговао са седам дана закашњења а онда сам ја био одсутан неколико дана. Дакле, док је чланак од једне реченице - немамо чланак. Ако тврдиш да имаш више текста, ОК. Ја то још нисам видео. Само сам предложио да се биографије групишу у ситуацији када недостаје садржај. Колико има оваквих биографија? -- JustUser  d[-_-]b JustTalk 18:42, 27. септембар 2008. (CEST)[одговори]

Св. Климент[уреди извор]

Иване, обичај је да се иза сваког коментара на нечијој страници за разговор потпише, а да се свака нова тема одвоји. Нисам погрешио што се тиче имена цркве - црква се зове Св. Климент, а налази се на месту које се зове Плаошник. Прочитај страницу о Охриду на македонском језику, па ћеш да видиш да је тако. --Ранко (разговор) 09:38, 15. децембар 2008. (CET)[одговори]